Foto: CAPTURA WIZZAIR.COM

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a lansat astăzi pe wizzair.com un tool de Informare despre zboruri, anunţă operatorul într-un comunicat.

Acest tool le permite pasagerilor să verifice în timp real statusul zborurilor, afişarea tuturor zborurilor dintr-o zi, orice întârziere sau anulare. Iniţial acest serviciu a fost introdus în momentul lansării aplicaţiei de smartphone Wizz Air, devenind foarte popular în rândul userilor. Începând de astăzi toţi clienţii pot accesa acelaşi serviciu pe http://wizzair.com/en-GB/flightinformation.

Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat: “Scopul nostru este să oferim o experienţă minunată de zbor la fiecare etapă a călătoriei. Chiar cu o performanţă foarte bună de punctualitate, uneori pot apărea şi întreruperi iar informaţiile oferite în timp util sunt extrem de importante spre satisfacţia clienţilor noştri. Prin acest tool de Informaţii Live despre zboruri, pasagerii pot verifica statusul zborurilor din ziua călătoriei. Serviciul a debutat în aplicaţia de smartphone, iar începând de astăzi este disponibil şi pe website. Acum este mult mai uşor să urmăriţi punctualitatea şi să fiţi la curent cu statusul zborurilor”.

Читайте также  SURPRIZĂ DE PROPORȚII! RYANAIR DESCHIDE PRIMA SA BAZĂ ÎN ROMÂNIA, LA TIMIȘOARA. LANSEAZĂ ZBORURI INTERNE