Foto: INFOGYOR.HU

Compania low cost Wizz Air a luat decizia de a amâna inaugurarea mai multor zboruri noi anunțate pentru România în această vară. Astfel, deși inițial se hotărâse introducerea unui al treilea zbor de la Iași spre Londra Luton începând din iunie, cursa aceasta a fost amânată pentru septembrie.

La fel se întâmplă cu zborurile ce ar fi trebuit să fie introduse, în această vară, de la București către mai multe destinații. Cursele către Pescara și Stockholm Skavsta nu vor mai începe în luna iulie, ci au fost amânate până în octombrie, potrivit orarului online afișat pe site-ul companiei, www.wizzair.com. Astfel, pentru aceste două zboruri se pot face rezervări doar după data de 25 octombrie ceea ce înseamnă că ele vor fi introduse odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă 2015-2016.

În plus, pentru zborurile București-Palma de Mallorca și București-Heraklion, care de asemenea fuseseră anunțate spre operare în această vară, nu se mai pot face deloc rezervări și nici nu mai există vreun program de zbor în orarul de pe site-ul operatorului.

Știm sigur însă, cel puțin deocamdată, că Wizz Air va lansa din 15 iunie cursa Constnața-Londra Luton.

Vă reamintesc că puteți fi în permanență la curent cu rutele noi ce urmează a fi lansate de pe aeroporturile românești urmărind noua rubrică de pe NewsAir.ro, “LANSARE RUTE NOI”, care se află pe coloana din dreapta, imediat sub NEWSAIR TV.

Читайте также  AIRBUS A380, CEL MAI MARE AVION DE PASAGERI DIN LUME, ÎMPLINEȘTE 10 ANI DE ZBOR (VIDEO)