Foto: CREWLINK

Compania irlandeză Crewlink, partenerul oficial de recrutare și training de personal de zbor al celui mai mare operator aerian low cost din Europa, Ryanair, revenue în România pentru o nouă selecție a candidaților dornici să devină însoțitori de zbor.

Toți cei interesați de un asemenea job trebuie să dea dovadă de entuziasm și putere de muncă și să se poată adapta ușor la un program flexibil. Experiența anterioară nu este necesară. În premieră, cursul de pregătire a însoțitorilor de zbor nou-recrutați va fi făcut la București.

Doritorii trebuie să se înscrie mai întâi online, la adresa www.crewlink.ie, pentru una din sesiunile de recrutare ce vor fi organizate pe 10 noiembrie la Cluj-Napoca și pe 11 noiembrie la București.

Dacă veți trece de interviurile din aceste zile atunci vă veți putea înscrie la cursul de pregătire a însoțitorilor de zbor ce va fi ținut, în premieră, la București pe 19 ianuarie 2016. De-abia după aceea veți avea șansa să lucrați pentru cea mai mare companie low-cost europeană.

Читайте также  CAFEA STARBUCKS PE TOATE ZBORURILE DELTA AIR LINES