VIN DIESEL A ÎNTÂMPINAT AVIONUL “FAST&FURIOUS” LA LOS ANGELES
Foto: Alex J. Berliner / PRNewsFoto / Universal Pictures

Compania Etihad Airways și studiourile Universal Pictures au dezvăluit aeronava specială 777 “Fast&Furious”, la aeroportul Los Angeles International.

Avionul a fost întâmpinat chiar de actorul/producătorul Vin Diesel care s-a aflat pe platforma aeroportuară la sosirea cursei EY171 de la Abu Dhabi, pentru a porni astfel campania mondială de apropiata premieră a noului film Furious 7 din celebra serie. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 3 aprilie.


Foto: KHALEEJTIMES.COM

Avionul Boeing 777 “Fast&Furious” înregistrat A6-LRE, special decorat cu logo-ul acestui film foarte cunoscut, va zbura pe cursa directă Abu Dhabi-Los Angeles care a fost inaugurată în iunie 2014 de către Etihad. De altfel, compania aeriană este și sponsorul principal al premierei mondiale a filmului Furious 7 care va avea loc la Los Angeles pe 1 aprilie.

Orașul Abu Dhabi a fost o locație extrem de importantă pentru filmările producției Furious 7, cu amestecul său arhitectural dar și cu peisajele deșertice care îl înconjoară. Timp de 2 săptămâni, echipa de filmare a pus stăpânire pe emirat, practic, susțin producătorii.

Livery-ul “Fast&Furious” va rămâne pe fuselajul Boeing-ului 777 pentru următoarele 4-6 luni.

Читайте также  BUCUREȘTI-MONTREAL ȘI BUCUREȘTI-TORONTO, DIN IUNIE 2018 CU AIR CANADA ROUGE