Filmele de prezentare a demonstrațiilor de siguranță la bord au fost întotdeauna motiv de competiție între marile companii aeriene. Care mai de care mai creativ, mai atractiv și mai non-conformist, aceste video-uri s-au vrut întotdeauna a fi o prezentare mai relaxată a unor măsuri de siguranță de care ar trebui să știe oricine călătorește cu avionul. Pasagerii nu prea mai dau atenție acestei demonstrații făcute live de însoțitorii de bord așa că transportatorii s-au gândit de mult să le atragă atenția cu astfel de filmulețe.

După ce și-a refăcut radical filmul de relansare, Air France a lansat acum și un nou video ce conține demonstrația de siguranță la bord. Descoperă noul mod de călătorie Air France, trendy, chic… este ideea subliniată de gigantul european în clipul realizat de BETC și regizat de coregrafii de la “I could never be a dancer”.

Deși abordarea este una amuzantă, clipul respectă totuși toate reglementările în materie de siguranță impuse de autoritățile aeronautice. Ca o noutate, filmul atrage acum atenția și asupra riscului de incendiu prezentat de transportarea dispozitivelor electronice care au baterii cu Lithium.

Acest video va fi difuzat începând din aprilie pe toate zborurile long haul ale Air France, dar și pe unele curse mediu curier ale companiei, mai exact cele spre Tel Aviv, Amman și Yerevan.

Читайте также  TAROM RENUNȚĂ LA TREI DESTINAȚII ÎN ACEASTĂ VARĂ