Surpriză de proporții pentru pasagerii unui zbor intern operat de Air France, în week-end-ul care tocmai a trecut. Alături de ei, în avionul care zbura de la Paris Charles de Gaulle la Nisa, au urcat chiar Angelina Jolie și Brad Pitt, superstarurile de la Hollywood, însoțiți de toți cei 6 copii ai lor. Și asta nu a fost tot. Nu mică le-a fost mirarea pasagerilor când au văzut că întreaga familie s-a așezat frumușel pe scaune în clasa economy. Este neobișnuit pentru că, evident, celebra familie dispune de un avion privat sau oricum are suficienți bani încât să își poată închiria unul atunci când are nevoie.

Ei bine, se pare că Angelina și Brad vor să își educe copiii astfel încât aceștia să fie cu picioarele pe pământ. Cei 8 au venit din Los Angeles tot cu o cursă regulată Air France până la Paris unde au așteptat, alături de ceilalți pasageri, timp de aproape 2 ore, zborul de conexiune către Nisa.

De remarcat că familia nu era însoțită de niciun bodyguard sau de altcineva care să îi ajute, în afară de o singură bonă. Astfel, așa cum se vede și în fotografii, fiecare și-a cărat propriul bagaj de mână și s-a purtat cât mai natural cu putință așa că puteau fi lesne confundați cu niște pasageri obișnuiți.

La sosirea la NIsa însă au avut parte de un tratament special și au fost preluați direct de pe platforma aeroportuară, se pare, de o mașină a companiei Air France.

Familia Jolie-Pitt mergea, cel mai probabil, la castelul său Château Miraval din Correns, acolo unde dealtfel s-au și căsătorit anul trecut.

Читайте также  BREȘĂ DE SECURITATE LA CLUJ. UN INDIVID A URCAT NESTINGHERIT LA BORDUL UNUI AVION

Întreaga experiență a celebrităților a fost surprinsă în imagini pe care le puteți vedea în galeria de mai jos: