Foto: NEWSAIR.RO

O rută mult așteptată de călătorii din Transilvania, un zbor direct către Dubai, devine realitate din această iarnă. Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de  Est,  a  anunțat  astăzi  o  nouă  rută  de  la  baza  sa  din  Cluj-Napoca.  Începând  din  19 decembrie, WIZZ va opera două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, din Cluj-Napoca către  Dubai  World  Central  Airport.  Wizz  Air  a  fost  prima companie  aeriană care a operat zboruri  către  Dubai  World  Central  în  2013.  Aeroportul  a  fost  conceput  pentru  a  deveni principalul  centru de aviație din regiune și  este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.

Zborurile spre noua destinație vor fi operate după următorul orar:

– marți, sâmbătă – W6 3485   CLJ14:05 – 21:20DWC   /   W6 3486   DWC21:55 – 1:30CLJ (+1)

Cu acest nou serviciu, WIZZ oferă în total 93 rute către 42 destinații din 15 de țări, de pe opt aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de astăzi și pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei.

Daniel  de  Carvalho,  purtătorul  de  cuvânt  al  Wizz  Air,  a  declarat: ”Suntem  încântați  să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții  noștri,  care se pot  bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului, grație tarifelor scăzute WIZZ.”