Foto: WIZZ AIR

Aeroportul Internațional Craiova își diversifică paleta de destinații prin adăugarea unui nou zbor direct. Cursa Craiova-Tel Aviv va fi operată, începând din iunie, de compania maghiară Wizz Air, singura care efectuează, dealtfel, curse regulate pe aeroportul din capitala Olteniei.

Zborurile spre noua destinație vor fi lansate pe 19 iunie și vor fi operate de 2 ori pe săptămână, lunea și vinerea, anunță transportatorul într-un comunicat de presă. Odată cu noile curse va crește și frecvența zborurilor spre Tel Aviv din București, la şase/săptămână, începând din 17 iunie și zilnic din 18 septembrie.

La doar o săptămână după alocarea celei de-a doua aeronave moderne Airbus A320 cu 180 de locuri la baza de la Craiova, WIZZ continuă să extindă rețeaua regională prin oferirea unei noi destinații de vacanță, Tel Aviv. Începând de azi, călătorii din Craiova și vizitatorii lor se pot bucura de oricare dintre cele 11 destinații disponibile din rețeaua WIZZ cu tarife scăzute, inclusiv rutele lansate recent spre Paris, Veneția Treviso, Koln, Madrid sau Liverpool, se mai precizează în comunicatul de presă.

Wizz Air oferă acum 134 de rute spre 20 de ţări din toată Europa, de pe zece aeroporturi din România. Echipa Wizz Air din România numără peste 750 de angajaţi direcţi, care îi întâmpină pe pasagerii companiei la bordul celor 21 de aeronave, inclusiv în cele 5 Airbus A321 ultra-eficiente, cu 230 de locuri.

Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager, a declarat, citată în comunicatul de presă: „Astăzi suntem fericiţi să aducem veşti bune pasagerilor din România: lansarea rutei la preţ redus din Craiova spre Tel Aviv, cu începe din luna iunie. Mai mult decât atât, zborul din Bucureşti spre acelaşi însorit Tel Aviv va deveni, din septembrie, zilnic. Întotdeauna venim în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, iar acum WIZZ oferă zboruri directe spre capitala Israelului de pe patru aeroporturi din România. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, continuăm să ne extindem reţeaua în permanentă creştere, prin furnizarea de cele mai mici preţuri posibil pentru pasagerii noştri, precum şi prin oferirea de servicii excelente. WIZZ îşi menţine angajamentul faţă de ţară şi suntem nerăbdători să le împărtăşim pasagerilor din România şi mai multe veşti bune în viitor!”