Foto: WIKIPEDIA

TAROM suplimentează, în sezonul de iarnă 2014-2015,  zborurile pe 4 destinaţii din reţeaua sa de rute.  Astfel, Bucureşti-Roma-Bucureşti va avea 2 frecvenţe suplimentare, ajungând la 6 zboruri săptămânale. Preţurile pe această rută încep de la 141 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Ruta Bucureşti – Dubai – Bucureşti va fi operată de 3 ori pe săptămână faţă de 2 zboruri câte se operează acum în orarul de vară. Cel mai mic preţ pentru această rută este de 211 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

În perioada 20 decembrie 2014 – 18 februarie 2015, TAROM va opera un zbor în plus pe săptămână pe ruta Bucureşti – Geneva – Bucureşti. Preţul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse începe de la  119 euro.

Pe Bucureşti- Chişinău-Bucureşti se va efecta în plus un zbor, ajungându-se la 18 zboruri pe săptămână. Preţurile pe această rută încep de la 116 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

În plus, ca în fiecare an, pentru iubitorii sporturilor de iarnă TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova(Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva.

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 26 octombrie 2014 şi 28 martie 2015, data începerii călătoriei. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari. Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

Читайте также  TIMIŞOARA-BRUXELLES CHARLEROI ÎNCEPÂND DE ASTĂZI CU WIZZ AIR

„ În sezonul de iarnă 2014-2015, TAROM măreşte numărul de zboruri pe destinaţiile Roma, Dubai, Geneva, Chişinău şi deschide cursa Iaşi-Dublin. De asemenea,  tuturor pasagerilor care călătoresc pe rute între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu)sau Moldova(Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva, le oferim transportul gratuit al echipamentului pentru sporturile de iarnă cu o greutate maximă de 23 de kg. Reamintesc clienţilor noştri, că TAROM, pune la dispoziţia pasagerilor Business transport gratuit al bagajului cu greutate de până la 79 (aică 3 valize de câte 23 kg + un bagaj de mână de 10 kg)de kilograme şi pasagerilor Economic, transport gratuit al bagajului cu o greutate maximă de 33 de kg (un bagaj de cală de 23 kg + un bagaj de mânî de 10 kg), a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM.