Compania Air New Zealand s-a făcut întotdeauna remarcată prin clipurile video de prezentare a măsurilor de siguranță de la bordul aeronavelor. Depășind întotdeauna barierele clasicelor prezentări ale închiderii/deschiderii centurilor de siguranță, măștilor de oxigen și vestelor de salvare, Air New Zealand a dat dovadă de creativitate și, respectând totuși reglementările în vigoare, a transmis pasagerilor săi detalii legate de siguranța la bord cu ajutorul unor filme care nu doar că au captat atenția, dar i-au și distrat pe călători.

De data asta, Air New Zealand s-a autodeclarat #crazyaboutrugby și a apelat la jucătorii celebrei echipe ALL BLACKS a Noii Zeelande. Aceștia s-au transformat în MEN IN BLACK și i-au învățat pe pasageri, în ritmul muzicii, care sunt măsurile de siguranță în timpul zborului. Vedeți ce a ieșit, în clipul de mai sus.

Dacă v-a plăcut sau nu, aștept opiniile voastre fie mai jos, fie pe pagina de Facebook. Nu uitați nici de canalul nostru de Youtube. Subscribe pentru a vedea primul ultimele filme cu avioane făcute la noi.


Foto: YOUTUBE.COM

Читайте также  UN NOU RECORD DE PASAGERI LA AEROPORTUL IAȘI ÎN IULIE