Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ORADEA

Aeroportul Internaţional Oradea înregistrează, pentru a treia lună consecutiv, un flux sporit de pasageri, anunță aerogara pe pagina sa de Facebook. Numărul pasagerilor care au tranzitat aeroportul orădean în luna martie 2017 este de 7.745 faţă de 5.960 pasageri în luna februarie 2017, precizează reprezentanții aeroportului. Totodată, Aeroportul Internaţional Oradea a înregistrat, în primul trimestru al anului 2017, un trafic aerian de 18.635 pasageri, faţă de 8.312 în primul trimestru al anului 2016.

O creştere însemnată înregistrează şi numărul de mişcări de aeronave, astfel,în luna martie 2017 numărul mişcărilor de aeronave a fost de 239 faţă de 149 în luna februarie 2017. În primul trimestru al anului 2017, numărul de mişcări de aeronave a fost de 513 faţă de 430 mişcări în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Vă reamintim că traficul la Oradea s-a revigorat din decembrie anul trecut când compania Blue Air a introdus operațiuni proprii pe relația Oradea-București. Un alt imbold a fost dat la sfârșitul lunii martie când Ryanair a demarat zboruri de la Oradea. Este de așteptat așadar ca creșterile să fie susținute în continuare. Blue Air va lansa un zbor direct spre Torino începând de săptămâna viitoare, iar Ryanair, va introduce, pe lângă cursele demarate deja spre Girona și Bergamo, zboruri către Londra Stansted și Eindhoven, din octombrie.

Читайте также  CELE MAI OPERATE RUTE AERIENE DIN LUME