Foto: BLUE AIR

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 30 de rute în Europa, a inaugurat astăzi zborul direct București – Liverpool și retur cu 3 frecvențe/ săptămână, prim zbor ce a înregistrat un grad de ocupare încurajator atingând media altor rute deja consacrate.
Aeronava Blue Air a avut parte de o primire pe măsură la sosirea pe Aeroportul John  Lennon Internationa. Managementul Blue Air a fost întâmpinat de oficiali ai aeroportului dar și de oameni de afaceri din regiune și membri ai Oficiului de Turism Regional.

Pasagerii s-au bucurat de deja tradiționala arcadă formată din două tunuri de apă ale Serviciului pentru Situații de Urgență  din cadrul aeroportului, acțiune ce simbolizează „botezul” noi curse, se arată într-un comunicat Blue Air.


Foto: BLUE AIR

Andrew Cornish, directorul general al Aeroportului Internațional Liverpool John Lennon a declarat: “Festivitățile care au avut loc astăzi în cadrul aeroportului marchează doar începutul unui parteneriat de lungă durată. De asemenea, suntem foarte onorați că la acest eveniment s-au alăturat și oficiali ai mediului de afaceri și de turism din regiune, astfel încât Blue Air să simtă întregul nostru sprijin pentru dezvoltarea acestei noi rute.”

Mai mult, încă din luna octombrie a acestui an, Blue Air a pus deja în vânzare și zborul direct dintre Bacău și Liverpool ce va fi operat din orarul de vară 2015, la prețuri începând de la 32,90 euro/ segment.


Foto: BLUE AIR

„Suntem deosebit de bucuroși să asistăm la inaugurarea acestei noi rute, care este rezultatul unei bune colaborări dintre Blue Air și Aeroportul Internațional Liverpool John Lennon. Pasagerii care călătoresc în interes de afaceri sau turistic, se vor bucura de beneficiile și confortul unei conexiuni directe care leagă nord – vestul Angliei (inclusiv Manchester ), de România. Scurtarea timpului de călătorie de la Liverpool la București și Bacău, reprezintă baza dezvoltării legăturilor economice, sociale și culturale dintre aceste regiuni”, a declarat Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air.

Читайте также  WIZZ AIR SE EXTINDE LA CLUJ: A CINCEA AERONAVĂ ȘI PATRU NOI DESTINAȚII

Zborurile spre Liverpool vor fi efectuate după următorul orar:

– luni – OB133   OTP7:15 – 9:00LPL   /   OB134   LPL9:45 – 15:15OTP

– miercuri, vineri – OB133   OTP15:30 – 17:15LPL   /   OB134   LPL18:00 – 23:30OTP