Foto: BUCHAREST AIRPORTS/FACEBOOK

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti are începând de astăzi un nou salon dedicat pasagerilor business dar nu numai. Aflat lângă poarta 14 în noul terminal Plecări internaţionale, lounge-ul este rezultatul parteneriatului dintre aeroport şi compania Alpha Rocas iar amenajarea lui a costat puţin peste 200,000 de euro.


Foto: BUCHAREST AIRPORTS/FACEBOOK

Acesta este al patrulea salon business al celui mai mare aeroport al ţării iar deschiderea lui se impunea datorită creşterii numărului de pasageri business. Valentin Iordache, director de comunicare al Bucharest Airports a declarat că în 2014 au fost aproximativ 175,000 de pasageri business din cei peste 8,3 milioane de pasageri înregistraţi în total.


Foto: BUCHAREST AIRPORTS/FACEBOOK

Important de menţionat este şi faptul că în salon au acces nu doar cei cu bilete business ci şi restul pasagerilor care sunt dispuşi să plătească 37 de euro/persoană. De aceşti bani, primiţi mâncare şi băutură la alegere, acces în spaţii de lucru liniştite şi ferite de agitaţia din terminal precum şi posibilitatea de a aştepta îmbarcarea într-o atmosferă mai relaxantă.

Читайте также  SUPER OFERTA ZILEI: CUMPERI DOUĂ BILETE, PLĂTEȘTI DOAR UNUL, LA QATAR AIRWAYS