Foto: WIKIPEDIA

În sfârșit se mișcă lucrurile și la Constanța. După ce Blue Air a anunțat recent că va lansa zboruri directe de la Mihail Kogălniceanu către Bergamo, iată că și Wizz Air atacă aeroportul de la malul mării și va înfige steagul roz la CND.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi că va începe să opereze de pe cel de-al 9-lea aeroport al său din România, de la Constanța. Wizz Air va oferi începând cu 15 iunie 2015 curse noi, de două ori pe săptămână, de la Constanța, de la țărmul Mării Negre, la Londra. Wizz Air va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus. Odată cu acest nou zbor Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 96 de rute de la 9 aeroporturi, către 16 țări.

Prima cursă de la Constanța la Londra va ajuta la impulsionarea turismului local în condițiile în care turiștii din Marea Britanie pot călători acum spre coasta populară a Mării Negre cu tarife reduse Wizz Air. Biletele pentru noua rută Wizz Air sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com, la prețuri începând de la 129 lei/segment.

Zborul va fi operat după următorul orar:

– luni, vineri – W6 3775   CND20:05 – 21:35LTN   /   W6 3776   LTN14:10 – 19:35CND

Purtătorul de cuvând al Wizz Air, Daniel de Carvalho, a declarat: “Prin intermediul noii rute de la Constanța ne propunem să impulsionăm turismul, relațiile de afaceri și să permitem călătorii la tarife scăzute către frumoasa coastă românească de la Marea Neagră. Totodată, clienții noștri români au la dispoziție o nouă conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate în zilele de luni și de vineri și vor crea oportunitatea ideală pentru escapade de weekend. Operațiunile din Constanța se adaugă ofertei noastre din România în condițiile în care avem ca obiectiv să rămânem în continuare compania aeriană preferată a călătorilor români și a vizitatorilor acestora.”