Foto: AEROPORTUL CRAIOVA/FACEBOOK

Compania low cost Wizz Air a anunțat astăzi că își suspendă temporar operațiunile de la Aeroportul Internațional Craiova. Măsura a fost luată ca urmare a închiderii aerogării pentru lucrările de renovare a pistei de aterizare-decolare. În consecință, începând din 1 iunie și până pe 13 septembrie 2015, probabil, nu va mai fi operat niciun zbor la/de la Aeroportul Craiova (CRA). După 13 septembrie (sau mai devreme), dacă lucrările vor fi finalizate, zborurile vor fi reluate după orarul normal, potrivit informațiilor afișate pe site-ul wizzair.com în momentul când încerci să faci o rezervare pe una din rutele operate de la Craiova.

“Suspendarea temporară a operațiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanții aeroportului să finalizeze renovarea și refacerea suprafeței pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat”, a declarat Daniel de Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air.  “În calitate de partener devotat Craiovei, suntem bucuroși să susținem proiectul de îmbunătățire a  pistei,  care  va  aduce  beneficii  regiunii  pentru  mulți  ani  de  acum înainte.  Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operațiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată.”

Aeronava Wizz Air  și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă. Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară  a  serviciilor  din  Craiova  sunt  contactați  și  li  se  oferă  rambursarea  completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită.

În prezent, Wizz Air este singura companie aeriană care operează zboruri regulate de la Craiova la Barcelona, Bologna, Dortmund, Londra Luton, Milano Bergamo, Roma Ciampino.

Читайте также  TAROM LANSEAZĂ “SURPRISE HAPPY DAY”