Foto: FACEBOOK.COM/SBZAIRPORT

Compania WizzAir a decis să adauge din luna iunie câte o frecvență suplimentară pe fiecare cursă pe care o operează de pe Aeroportul Internațional din Sibiu, anunță reprezentanții aerogării într-un comunicat de presă. Decizia a fost luată ca urmare a cererilor tot mai numeroase pentru rutele Sibiu-Londra și Sibiu-Dortmund operate de transportatorul low-cost. Noile frecvențe vor fi suplimentate după următorul orar:

SIBIU – DORTMUND (în prezent, miercuri și duminică):

– din 16 iunie – marți, joi și sâmbătă – W6 3773   SBZ11:55 – 13:15DTM   /   W6 3774   DTM8:10 – 11:25SBZ

SIBIU – LONDRA LUTON (în prezent, marți și sâmbătă):

– din 4 iunie – marți, joi și sâmbătă – W6 3771   SBZ13:20 – 14:30LTN   /   W6 3772   LTN7:55 – 12:50SBZ

Cele două curse au fost lansate în Iunie 2014 (Londra) și respectiv octombrie 2014 (Dortmund), iar noile frecvenţe pentru ambele zboruri pot fi rezervate pe www.wizzair.com, mai precizează reprezentanții aeroportului sibian.

Totodată, Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, a declarat: “Sporirea frecvenţelor pe cele două rute existente vine să confirme potenţialul de creştere a volumului de pasageri de care dispune aeroportul şi se constituie în tot atâtea argumente pentru deschiderea de noi rute, care se vor bucura de succes, pentru că răspund așteptărilor exprimate de comunitatea pe care o deservim.”

Читайте также  DE CE NU MERITĂ SĂ CUMPERI PRIORITY BOARDING DE LA RYANAIR PE ZBORURI DIN BUCUREȘTI (VIDEO)