Cel mai mare jucător low-cost de pe piața aeriană din România și-a anunțat astăzi planurile de dezvoltare. Wizz Air va mai adăuga o aeronavă A321 bazei sale din București din aprilie 2018 și va introduce 2 noi destinații pe harta zborurilor sale din capitala României. Astfel, o nouă aeronavă Airbus A321 cu 230 de locuri se va alătura flotei Wizz Air de la București, crescând numărul total la 10 aparate de zbor, și va asigura operaţiunile pe două rute noi spre Goteborg, în Suedia, şi Nisa, în Franța, ce vor începe din luna aprilie 2018 de pe aeroportul Otopeni. Totodată, noua aeronavă va permite creșterea frecvențelor pe mai multe rute populare WIZZ din București, în cadrul programului de vară 2018, se arată într-un comunicat de presă transmis de companie și preluat integral de newsair.ro. Biletele pentru noile zboruri pot fi deja rezervate de la doar 129 RON pe wizzair.com.

Tot astăzi WIZZ sărbătoreşte 30 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din România. Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 de milioane a călătorit de la Veneţia Treviso spre Bucureşti şi a fost întâmpinat la sosire cu un bilet WIZZ dus–întors gratuit. Dintre cei 30 de milioane de pasageri, 15 milioane au călătorit pe rutele din capitala României.

Noul aparat de zbor alocat bazei din Bucureşti este cel de-al cincilea Airbus A321 al flotei din România, ce numără 23 de aeronave, şi va crea 42 de locuri de muncă suplimentare în cadrul companiei, se mai precizează în comunicat. Împreună cu cele mai noi destinaţii disponibile din Bucureşti, din 2018, această nouă aeronavă va permite companiei să crească numărul de zboruri săptămânale spre cele mai populare destinaţii din Bucureşti: Billund, Geneva, Eindhoven, Paris Beauvais, Tel Aviv, Bari, Londra Luton şi Barcelona. În total, peste 4,2 milioane de locuri sunt disponibile pe cursele WIZZ din București pentru vara 2018, în creștere cu 23% față de anul trecut și o evoluție ce susține 3.100 de locuri de muncă la nivel local, susțin reprezentanții operatorului aerian maghiar.

Читайте также  AEROPORTUL VARȘOVIA A FOST ÎNCHIS CÂTEVA ORE DUPĂ CE UN AVION LOT A ATERIZAT DE URGENȚĂ

De la începutul anului 2017, peste 1.587.000 de pasageri au călătorit cu WIZZ pe rutele sale din Bucureşti, o creştere cu aproape 40% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pasagerii care îşi plănuiesc vacanţe sau escapade de weekend din București pot descoperi, din 2018, 47 de destinaţii spre 19 ţări din Europa şi nu numai.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN BUCUREŞTI

Ruta

Zilele de operare

Începe din

Preţuri începând de la*

Goteborg, Suedia

miercuri, duminică

14 aprilie 2018

RON 129

Nisa Coasta de Azur, Franţa

marți, joi, sâmbătă

15 aprilie 2018

RON 129

WIZZ AIR CREŞTE FRECVENŢELE DE ZBOR DIN BUCUREŞTI DIN APRILIE 2018

Destinaţia

Zboruri săptămânale

Londra Luton

21 de la 19

Barcelona

10 de la 7

Tel Aviv

9 de la 7

Bari

7 de la 5

Paris Beauvais

5 de la 3

Eindhoven

4 de la 2

Billund

3 de la 2

Geneva

3 de la 2

Vorbind la o conferință de presă de la București, Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: “Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, continuă să crească și să ofere mai multe oportunități clienților WIZZ din România, pentru a călători prin Europa și în afara ei, la cele mai mici tarife. Am transportat deja 30 de milioane de pasageri pe rețeaua extinsă de rute din România și suntem încântați să sărbătorim această realizare remarcabilă prin anunțul de astăzi al extinderii și al unei noi investiții în România. Aeronava adițională Airbus A321, foarte eficientă, care se va alătura flotei de la București în aprilie 2018, și va crește numărul total la 10, va crea noi locuri de muncă la Wizz Air și va facilita și mai multe locuri de muncă în România în industriile turismului, aviației și în altele. Suntem entuziasmați să continuăm creșterea în țară și să oferim tarife foarte scăzute și servicii excelente clienților noștri din București și vizitatorilor lor, al căror număr este în continuă creștere. Întreaga echipă WIZZ este nerăbdătoare să îi primească la bord pe clienții noștri pe noile rute spre Goteborg și Nisa.”