În sfârșit! După o lungă perioadă de vreme, a sosit timpul să reiau interviurile cu vedete despre experiențele lor de zbor. Și tot după ceva timp de la filmare, am reușit să mă ocup și să finalizez interviul cu una dintre cele mai apreciate vedete feminine de la noi, ea însăși blogeriță de succes și călătoare împătimită: Laura Cosoi.

Pe Laura o știu de mulți ani și când ne-am întâlnit să filmăm acest interviu am constatat că a rămas aceeași persoană extrem de agreabilă și prietenoasă, mereu pusă pe glume și gata să îți povestească în detaliu ultima pățanie prin care a mai trecut. Este extrem de activă și implicată în multe proiecte și deci are ce povesti. Se vede asta doar urmărindu-i blogul lauracosoi.ro.

La fel, la capitolul călătorii cu avionul! Are o mulțime de povești pe care le-a trăit în nenumăratele ei deplasări în țară sau străinătate. Pe cele mai bune dintre acestea le veți auzi și voi, chiar din gura ei, în interviul pe larg pe care îl voi publica aici, pe NewsAir.ro, în curând.

Până atunci însă, vedeți astăzi doar o prefață a ceea ce va urma. Un blitz-interviu cu Laura Cosoi, despre zborurile ei peste mări și țări. Urmăriți newsair.ro îndeaproape sau canalele de Youtube și Facebook pentru a vedea și interviul pe larg. În curând. Și ca să fiți siguri că nu îl pierdeți, abonați-vă la newsletter aici pe NewsAir.ro, dați Subscribe pe canalul Youtube sau Like pe pagina de Facebook.

Читайте также  SUPER OFERTA ZILEI – 14,99% REDUCERE LA TOATE BILETELE BLUE AIR