Foto: ROMEXPO

Sunt convins ca imediat ce ati vazut primele raze ale soarelui primavaratic v-a zburat gandul spre o vacanta. Asteptam cu totii aceasta perioada a anului si deja facem planuri. Daca nu v-ati decis inca, poate dati o fuga la Targul de turism al Romaniei, editia de primavara, aflat in plina desfasurare la Romexpo. Targul si-a deschis portile ieri si va mai fi deschis pana duminica, la ora 16:00. Aici aveti de unde alege: oferte pentru turism de aventura, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacante la tara, circuite culturale, dar si bilete de avion sau asigurari de calatorie.

Editia din aceasta primavara a Targului de Turism se anunta, inca de pe acum, mai grandioasa ca niciodata: in cele 6 pavilioane destinate evenimentului, participa peste 250 firme, din peste 25 de tari si peste 50 de zone turistice din Romania. Cu aceasta ocazie vor fi lansate si noi programe: de la „city break in Romania”, la pachete pentru seniori, tabere pentru copii, pana la circuite exclusiviste. In plus, pentru toti vizitatorii, firmele participante au pregatit concursuri cu premii importante, materiale de prezentare, astfel incat, toti vizitatorii sa se simta deja mai aproape de vacanta visata.

La targ participa si mai multe companii aeriene printre care El Al Israel si, in premiera, Fly Dubai. O sa va spun mai multe insa maine cand voi merge si eu acolo.

Читайте также  BUCUREȘTI-MONTREAL ȘI BUCUREȘTI-TORONTO, DIN IUNIE 2018 CU AIR CANADA ROUGE