S-a întâmplat pe aeroportul Barajas din Madrid unde un pasager întârziat, se pare că s-a descurcat cumva să treacă de securitate și a ajuns pe platforma aeroportuară de unul singur în încercarea de a prinde zborul său.

Omul a fost filmat cu telefonul de altcineva care a postat clipul online și s-a viralizat imediat adunând în scurt timp mii de comentarii.

În video se vede cum bărbatul îmbrăcat în pantaloni scurți și tricou cercetează de la marginea punții de acces în avion înălțimea la care se află și în cele din urmă ia decizia să sară de acolo. Ajuns pe platformă, pasagerul pare că face cu mână după avion încercând să atragă atenția piloților. Mai apoi, încearcă să urce într-un vehicul aeroportuar și, cum nu are succes, începe să alerge pe platformă spre avionul care se pregătea de plecare. În cele din urmă el este oprit de doi muncitori aeroportuari.

Lumea care a comentat la vizionarea acestui clip s-a arătat intrigată de faptul că bărbatul a reușit să treacă de securitate și a ajuns singur pe platformă printre avioane.

Un purtător de cuvânt al Ryanair a declarat pentru Belfast Telegraph: ”Din moment ce acest video este legat de chestiuni de securitate ale Aeroportului madrid, este problema Poliției Aeroportului Madrid”. Reprezentanții aeroportului nu au comentat evenimentul.


Foto: INDEPENDENT.IE

Читайте также  TAROM ANULEAZĂ ȘI ZBORURILE DE MÂINE LA/DE LA BRUXELLES