Foto: Twitter @thematt_miller

Un avion SkyWest care tocmai se pregătea să opereze pentru Delta Airlines un zbor intern în SUA, de la Nashville la Cincinnati, a izbucnit în flăcări chiar înainte de a decola. S-a întâmplat ieri-dimineață, pe Aeroportul Internațional Nashville cu puțin înainte de ora locală 6.35, ora programată pentru plecarea în cursă, transmite CNN.

Piloții tocmai porniseră motoarele și aeronava se afla încă pe platformă când au izbucnit flăcările, a declarat Shannon Sumrall, purtător de cuvând al aeroportului.

”Este vorba despre motorul auxiliar care a luat foc, dar când acesta a fost oprit, flăcările s-au stins imediat, aeronava a fost adusă înapoi la terminal și pasagerii au fost debarcați”, a mai spus Sumrall.


”MOMENTUL ACELA CIUDAT CÂND ÎȚI IA FOC AVIONUL,” A SCRIS UN PASAGER PE TWITTER
Foto: @jltaylo

Compania Delta a menționat că a fost vorba doar de o flacără izolată și nu de un incendiu în toată regula.

”A apărut o flacără izolată după pornirea motorului, care imediat s-a stins. Nu a fost vorba de niciun incendiu și nu a fost declarată o situație de urgență. Tehnicienii evaluează acum aeronava CRJ-200 pentru a vedea ce s-a întâmplat. Pasageri au fost redistribuiți pe alte zboruri,” a declarat Michael Thomas, un purtător de cuvânt al Delta Airlines.

În avion se aflau 50 de pasageri și 3 membri ai echipajului.

Читайте также  NOU RECORD DE PASAGERI LA IAȘI ÎN IANUARIE