Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL “TRANSILVANIA” TÂRGU MUREȘ

Lipsa pasagerilor își spune din nou cuvântul pe anumite rute așa că apar și măsuri în consecință. Astfel, compania națională TAROM a decis să supende temporar cursele directe București-Târgu Mureș-București. La solicitarea NewsAir.ro, operatorul aerian a răspuns că aceste zboruri vor fi suspendate pe parcursul lunii februarie “din cauza numărului redus de pasageri rezervați pe această rută”. Totodată, TAROM anunță că “pasagerii care dețin bilete pe aceste zboruri au fost reprotejați pe destinația Cluj-Napoca, pe cursele cu program similar celor de Târgu-Mureș, după cum urmează:

– pasagerii de pe zborul RO725 / București – Târgu Mureș au fost reprotejați pe zborul RO649 / București – Cluj-Napoca cu plecare din București la ora 21.50, pasagerii de pe zborul RO726 / Târgu Mureș – București au fost reprotejați pe zborul RO650 / Cluj-Napoca – București cu plecare din Cluj-Napoca la ora 06.15”.

Vă reamintesc și cum a fost menținută această rută în program până acum deși managerul Christian Heinzmann anunțase la un moment dat că dorește să renunțe la ea odată cu renunțarea la zborurile spre Sibiu și Suceava. La vremea respectivă, adică în octombrie 2013, premierul Victor Ponta și-a băgat coada și a cerut public să se păstreze aceste zboruri. TAROM s-a supus în parte și a menținut cursele spre Târgu Mureș profitând de faptul că aeroportul Suceava s-a închis pentru modernizare la scurt timp după aceea.

Читайте также  AIR BERLIN VĂ TRANSPORTĂ GRATUIT BRADUL DE CRĂCIUN