Foto: OVIDIU VEREȘ/STUDIOV.RO

Așa cum era de așteptat, campania promoțională a TAROM, lansată săptămâna trecută, cu bilete spre orice destinație la prețul de doar 99 de euro, s-a bucurat de mare succes.

Adresată în primul rând achizițiilor de pe terminalele mobile, oferta a atras în prima zi, adică pe 2 februarie, de 10 ori mai mulți vizitatori unici față de zilele precedente. Evident că în aceste condiții, platforma m.tarom.ro a întâmpinat dificultăți tehnice. Deși nu au dorit să comunice numărul exact de vizitatori, reprezentanții TAROM au precizat, la solicitarea NewsAir.ro, că într-adevăr, compania s-a confruntat cu o problemă tehnică a celor 2 site-uri, tarom.ro și m.tarom.ro, pentru aproximativ 3 ore. Operatorul își cere scuze, și prin intermediul NewsAir.ro, și își asigură clienții că va face toate demersurile necesare pentru ca această situație să nu se mai repete.

TAROM a evitat să facă public și numărul biletelor vândute la acest preț în prima zi a campaniei promoționale însă oficialii transportatorului au declarat, în exclusivitate pentru NewsAir.ro, că în topul celor mai solicitate destinații de către cei care și-au luat bilete la ofertă au fost orașele din Spania către care zboară compania, adică Barcelona, Madrid și, din iunie, și Valencia.

Tocmai de aceea, TAROM le reamintește tuturor pasagerilor că în sezonul de vară va fi reintrodus zborul către Valencia, cu 2 frecvențe săptămânale, și va fi majorat numărul curselor către Barcelona și Madrid până la 9 zboruri săptămânale pentru fiecare dintre cele două destinații.

Vă reamintesc, oferta TAROM cu bilete la doar 99 de euro/dus-întors/persoană către orice destinație externă mai este valabilă până pe 15 februarie. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul mobil m.tarom.ro sau de la agenții.