Foto: TAROM

Compania TAROM revine cu super-oferta de 99 euro/persoană/dus-întors, pentru trei destinații selectate din rețeaua sa. De data aceasta este vorba despre Frankfurt, Hamburg și Munchen către care puteți călători la acest tarif în perioada 1-31 octombrie 2016. Condiția principală este să rezervați biletele de astăzi și până pe 10 august.

Totodată, TAROM vă oferă, în aceleași condiții, bilete la tariful special de 139 euro/persoană/dus-întors pentru călătorii spre Londra, Nisa și Paris.

Alte condiții de care trebuie să țineți cont pentru a vă putea cumpăra bilete la astfel de prețuri sunt ca durata minimă de ședere la destinație să fie de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de 15 zile. De asemenea, modificările sunt permise cu plata unor diferențe tarifare și a unei taxe de 50 de euro, iar restituirea nu este permisă.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe www.tarom.ro, varianta mobilă m.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Compania TAROM vă reamintește că prețul biletului include:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
  • Servicii gratuite la bord.

Numărul locurile vândute la tarifele de mai sus este limitat. Compania mai anunță că aceste călătorii pot fi începute și din alte puncte din România unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași) cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport. Oferta nu se aplică pe zborurile directe dinspre Iași către Munchen și Londra.