Foto: NEWSAIR.RO

TAROM te invită să vizitezi destinația preferată la prețuri speciale, anunță compania națională într-un comunicat de presă transmis astăzi. Astfel, operatorul a pus în vânzare bilete de călătorie la super-prețuri de doar 79 și 99 de euro, dus/întors, toate taxele incluse, după cum urmează:

  • 79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti către ROMA și VIENA
  • 99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti către ATENA, SALONIC, PRAGA și STOCKHOLM

Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors, efectuate în perioada 1 octombrie 2016 – 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate de TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere  la destinaţie este de  2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă).

Perioada de vânzare este 28-31 iulie 2016. Locuri limitate la aceste tarife. Călătoriile pot fi începute și din alte puncte din Romania, de unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași), cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport.

Mai mult decât atât, cumpărând bilete on line de pe site-ul companiei, poți câștiga și alte premii. Trebuie doar să achiziționați biletele de de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și să plătiți cu cardul și astfel veți intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în 3 vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 4 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmăriți pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului și pentru alte oferte.