Foto: TAROM

În perioada 2-15 februarie 2015, TAROM pune în vânzare bilete de avion începând de la 99 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, anunță compania într-un comunicat de presă.

Oferta lansată de compania TAROM este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice  destinaţie externă: între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino, între Sibiu şi Munchen, între Cluj – Napoca şi Viena.

Cu această ofertă, pasagerii pot călători  oricând, cu excepţia următoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. În cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este într-unul dintre intervalele menţionate, oferta nu se aplică.

Biletele pot fi achiziţionate de site-ul mobil m.tarom.ro,  de la agenţiile proprii TAROM şi agentii autorizati IATA.

“Dorim să fim alături de pasagerii noştri încă de la începutul acestui an şi de aceea lansăm oferte de nerefuzat. În perioada 02 – 15 februarie 2015 vom pune în vânzare bilete de avion la preţuri de la 99 euro, pentru o călătorie dus – întors, pentru toate destinaţiile noastre externe operate cu avioane proprii pe zboruri directe”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.

Читайте также  DISTRACȚIE ÎN ZĂPADĂ CU RYANAIR (FOTO)

Evident că locurile la aceste tarife sunt limitate. În plus, TAROM solicită o perioadă de ședere minimă de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.