Foto: TAROM

Super oferta TAROM cu bilete la tariful de doar 99 euro/persoană totul inclus se mută pentru 2 zile la Iași. Astfel, de astăzi până pe 19 august, puteți achiziționa călătorii cu plecare din Iași către Bologna, Munchen, Roma sau Torino la prețul de 99 euro/persoană. Și celelalte curse directe ale TAROM din Iași spre Londra, Madrid și Tel Aviv beneficiază de un tarif redus de doar 119 euro/persoană/dus-întors.

Oferta specială este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada  01 septembrie 2016 – 30 septembrie 2016 (data ultimului retur), pe curse directe operate TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro/42GBP (pentru bilete  emise pe ruta Luton-Iaşi-Luton)/56USD (pentru bilete emise pe ruta Tel Aviv-Iaşi-Tel Aviv), restituirea nu este permisă). Numărul locurilor vândute la aceste tarife este limitat, iar oferta, așa cum spuneam, este disponibilă la vânzare doar până pe 19 august 2016. Oferta este valabilă și pentru călătorii dinspre Bologna, Londra (Luton), Madrid, Munchen, Roma, Tel Aviv, Torino către Iași dar nu se aplică pe zboruri via București.

În plus, cumpărând bilete de avion la oferta specială, de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și alegând plata cu cardul, pasagerii pot intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în 3 vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 25 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmăriți pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului și pentru alte oferte.