Foto: TAROM

Am trăit s-o vedem și pe asta! Încolțită din toate părțile de șacalii prețurilor, adică de companiile low-cost, transportatorul național TAROM, care deținea monopolul pe cursele interne, se vede nevoit să reacționeze. Astfel, după Iași, a venit rândul destinației Cluj să beneficieze de o promoție importantă.

TAROM lansează o ofertă specială pe rute între București şi Cluj-Napoca, pentru călătorii efectuate începând cu 15 mai 2016. Pentru călătorii dus-întors prețul unui bilet este de 40 EUR* (toate taxele incluse). Acesta este într-adevăr un super-preț având în vedere că până acum, zborurile București-Cluj-București, poate cele mai căutate curse interne, se vindeau doar la prețuri de peste 150 de euro biletul, cel puțin.

Totodată, compania națională anunță introducerea tarifului de la 40 EUR* pentru un bilet dus cu toate taxele incluse către/dinspre Cluj-Napoca, respectiv 79 EUR* pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Aceste oferte vor fi disponibile la vânzare începând din 9 martie 2016 și nu vor fi limitate ca date de comercializare sau de călătorie. Prin urmare, este doar o confirmare oficială a faptului că din 9 martie, tarifele de călătorie pe această rută vor porni de la 40 de euro/segment spre deosebire de sumele mult mai mari practicate până acum.

*Oferta este supusă unor termene și condiții; rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, iar locurile sunt limitate.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM, mai anunță compania.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât domestic cât și internațional, beneficiați de servicii gratuite precum:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
  • Servicii gratuite la bord.
Читайте также  TIMIȘOARA-EINDHOVEN DIN MARTIE CU WIZZ AIR

Pentru mai multe informaţii, pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania TAROM, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 şi +4021.303.44.44.