Foto: NEWSAIR.RO

Pentru a marca începutul unui nou sezon de iarnă în aviație, compania Ryanair lansează astăzi o campanie promoțională de reduceri la bilete pentru aproape toate plecările din/spre București. Astfel, de astăzi până mîine noapte la ora 24, puteți cumpăra de pe site-ul ryanair.com bilete cu 30% reducere. Destinațiile incluse în această ofertă sunt toate către care Ryanair zboară din București, mai puțin Dublin, după cum urmează:

București – Bologna

București – Bruxelles Charleroi

București – Londra Stansted

București –   Madrid

București – Milano Bergamo

București – Milano Malpensa

București – Roma Ciampino

Perioada de călătorie poate fi oricând între octombrie 2015 și martie 2016, mai puțin intervalul 18 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016.

Olga Pawlonka, reprezentant Ryanair, a declarat, citată într-un comunicat de presă al companiei: “Ryanair a înregistrat o vară record prin transportarea a milioane de noi clienți din întreaga Europă, extinderea rețelei de rute, menținerea poziției de lider în ceea ce privește punctualitatea și oferirea permanentă a celor mai mici tarife din Europa. Pentru a marca începutul noului sezon de iarnă, lansăm vânzarea promoțională pentru două zile a locurilor pe anumite rute cu plecare din București, cu 30% reducere cadou. Aceste tarife extraordinare sunt disponibile pentru călătorii în perioada Octombrie – Martie și trebuie rezervate numai de pe site-ul Ryanair.com până Miercuri, 21 Octombrie, miezul nopții (ora 24:00).”

Читайте также  UN AVION CARGO A LOVIT DOI STÂLPI LA AEROPORTUL ”TRAIAN VUIA” TIMIȘOARA