Foto: RYANAIR

Cea mai mare companie low-cost din Europa, cu operațiuni și în România, a lansat astăzi o promoție valabilă doar până la miezul nopții. Operatorul a pus în vânzare 2.000.000 de bilete, în toată rețeaua sa de rute europene, cu o reducere de 20%. Condiția de bază este ca aceste călătorii rezervate astăzi la tarife reduse să fie efectuate în perioada 16 august – 31 octombrie 2016. Rezervările locurilor la ofertă pot fi făcute doar pe site-ul companiei www.ryanair.com.

Robin Kiely, reprezentantul Ryanair, a declarat, citat într-un comunicat de presă: “Această promoție e perfectă pentru toți cei care caută să își rezerve o escapadă economică târzie, iar noi am redus tarifele cu 20% pentru mai mult de 2,000,000 de locuri incredibile din rețeaua noastră de rute europene pentru călătorii în perioada 16 August – 31 Octombrie. Promoția se va încheia astăzi, 8 August, la miezul nopții, așa că invităm clienții să viziteze Ryanair.com pentru rezervări.”

Читайте также  CEL MAI MARE AEROPORT AL ȚĂRII SE LAUDĂ CU NOI PROFITURI URIAȘE DAR NU E ÎN STARE SĂ ÎȘI FACĂ NICI MĂCAR O PARCARE DEMNĂ DE ACEST SECOL