Foto: TAROM

Compania TAROM atacă toamna în forţă cu o super-promoţie. Transportatorul naţional vă ademeneşte cu o ofertă rară: bilete pornind de la 99 euro/persoană/dus-întors către orice destinaţie externă operată de companie. Şi e pe bune! Am verificat online şi chiar sunt disponibile bilete la aceste preţuri. Evident că numărul locurilor este limitat aşa că grăbiţi-vă. Şi evident că există şi câteva condiţii.

Biletele trebuie achiziţionate în perioada 3 – 31 octombrie 2014, cu minimum 30 de zile înainte de începerea călătoriei. Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 03 noiembrie  2014 – 28 februarie 2015, cu excepţia intervalului 20 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015.

“Aşa cum v-am obişnuit, TAROM  lanseză promoţii cu preţuri dintre cele mai mici. Toamna aceasta punem la dispoziţia pasagerilor noştri, bilete începând de la 99 euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus- întors. Astfel, toţi cei care doresc să îşi continue vacanţa de vară sunt invitaţi la bordul aeronavelor TAROM pentru a da startul călătoriilor către destinaţii de vis în Europa şi Orientul Mijlociu.” a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM, conform comunicatului transmis de companie.

Читайте также  PILOȚII KLM VĂ ARATĂ CUM ZBOARĂ DE FAPT AVIOANELE (VIDEO)