Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ”TRAIAN VUIA” TIMIȘOARA

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, Ryanair, și-a deschis astăzi oficial baza operațională de la Aeroportul Internațional Timișoara, prima astfel de bază din România. Astfel, începând de astăzi, compania va avea alocată o aeronavă la acest aeroport și cu ajutorul acesteia vor fi lansate o serie de zboruri directe către 7 destinații din rețeaua operatorului. Tot astăzi s-a lansat și orarul de zbor al verii viitoare pentru aeronava de la Timișoara.

Practic această nouă bază a operatorului irlandez aduce 7 noi rute, în vara viitoare: Berlin (2 x săpt.), Bruxelles (3 x săpt.), București (12 x săpt.), Dusseldorf (2 x săpt), Frankfurt (2 x săpt.), Londra STN (zilnic) & Milano BGY (5 x săpt.) În total, de la Timișoara vor fi operate 33 de zboruri săptămânale care vor aduce, estimativ, aproape 600,000 de pasageri.


Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ”TRAIAN VUIA” TIMIȘOARA

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m $, și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat.

Tot astăzi, compania a lansat, la București, orarul de vară 2017 pentru următoarea bază Ryanair, cea de la Aeroportul Henri Coandă, bază care va fi inaugurată la sfârșitul lunii octombrie. Această bază va beneficia de 3 aeronave repartizate aici cu ajutorul cărora vor fi operate, vara viitoare, 13 rute directe din București, adică 104 zboruri săptămânale. Se estimează că ele vor transporta circa 1,9 milioane de pasageri anual. Orarul de vară al aeronavelor bazate la București va aduce și o rută nouă, spre Palermo, precum și zboruri noi către Berlin, Bristol și Timișoara, chiar din aceasta toamnă. În plus, cursele spre Bruxelles, Dublin și Milano vor fi suplimentate.

Читайте также  POFTIȚI PE CÂNTAR ÎNAINTE DE ÎMBARCARE


Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ”TRAIAN VUIA” TIMIȘOARA

În București, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat: “Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 București, dar și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 7.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”