Ryanair, linia aeriană favorită a Europei, şi-a lansat astăzi (1 aprilie) programul pentru Bucureşti, pentru iarna anului 2015, inaugurând 3 noi rute către Bologna, Milano şi Roma (7 rute, în total), care vor deservi 700.000 clienţi pe an şi vor susţine 700* locuri de muncă la Aeroportul din Bucureşti se arată într-un comunicat al companiei.

Programul Ryanair pentru Bucureşti, pentru iarna 2015, va asigura:

· 3 rute noi: Bologna, Milano şi Roma
· 7 rute în total
· 57 zboruri de întoarcere săptămânal
· 415.000 clienţi noi (700.000 clienţi în total pe an)
· 700* locuri de muncă la aeroport

În iarna următoare, clienţii din România vor putea alege una dintre cele 7 rute de la Bucureşti, beneficiind de locuri rezervate, 2 bagaje de mână gratuite, o nouă pagină de internet, o nouă aplicaţie mobila pentru Boarding-pass şi noile servicii oferite de Ryanair: Family Extra şi Business Plus. Ryanair va continua să asigure legătura dintre Bucureşti şi centrele de afaceri principale din Europa, inclusiv Bruxelles (1 x zilnic), Londra (2 x zilnic) şi Madrid (1 x zilnic), oferind clienţilor din domeniul afacerilor o gamă largă de destinaţii la cele mai reduse costuri.

Ryanair a sărbătorit lansarea programului său pentru Bucureşti, pentru iarna anului 2015, punând în vânzare locuri la preţul de 30 RON pe cele 3 noi rute către Bologna, Milano şi Roma, pentru luna noiembrie. Aceste bilete la preţ scăzut sunt disponibile pentru rezervare până joi (2 aprilie), la miezul nopţii.

La Bucureşti, Directorul comercial al Ryanair, David O’Brien a declarat:

„Ryanair are plăcerea să-şi lanseze programul pentru iarna anului 2015, pentru Bucureşti, inaugurând 3 rute noi către Bologna, Milano şi Roma. Oferind 7 rute pentru iarna 2015, Ryanair va deservi încă 415.000 clienţi la Bucureşti în acest an, atingând un total de 700.000 şi dublându-şi astfel traficul pentru Bucureşti.

Читайте также  BLUE AIR A AJUNS DEJA LA DOUĂ MILIOANE DE PASAGERI ÎN 2015

Clienţii români şi vizitatorii optează deja pentru Ryanair, pentru preţurile noastre scăzute, serviciile de bună calitate şi rutele excelente. Acum clienţii îşi pot rezerva zborurile pentru iarna 2015 mult mai devreme pe pagina noastră de internet, cu ajutorul unei noi aplicaţii. Pot transporta 2 bagaje de mână mici, pot beneficia de locuri rezervate, de noile servicii Family Extra şi Business Plus şi îşi pot folosi dispozitivele electronice personale pe tot parcursul zborului, deoarece Ryanair oferă mai mult decât preţuri mici.

Pentru a sărbători lansarea programului nostru pentru Bucureşti, pentru iarna anului 2015, am pus în vânzare bilete cu preţul de 30 RON pe cele 3 noi rute către Bologna, Milano şi Roma. Oferta este valabilă pentru luna noiembrie, iar biletele sunt disponibile pentru rezervare până joi (2 aprilie), la miezul nopţii. Având în vedere că aceste bilete cu preţuri extrem de scăzute se vor epuiza rapid, clienţii trebuie să se înregistreze pe www.ryanair.com/ro/ pentru a nu le rata.”