Foto: RYANAIR

Crewlink, partenerul oficial de recrutare și training al celei mai mari companii aeriene low-cost din Europa, Ryanair, vine din nou să recruteze în România sute de tineri care vor să devină însoțitori de zbor.

Candidații nu trebuie să aibă experiență în domeniu, dar e obligatoriu să fi împlinit 18 ani. Recrutorii îi vor avnataja pe cei care dau dovadă de dorință de muncă, își un program flexibil și au o personalitate deschisă. Experiența în relația cu publicul și abilitatea de a oferi servicii excelente clienților pot, de asemenea, reprezenta atu-uri.

Niall Gleeson, recruitment manager Crawlink, a declarat, citat într-un comunicat al companiei: ”De-a lungul timpului am recrutat mulți candidați din România, am avut un răspuns fantastic în 2015 și am fost extrem de satisfăcuți de calibrul ridicat al celor pe care i-am întâlnit. Acum, ne întoarcem pentru a acoperi 100 de posturi de Cabin Crew, o bună oportunitate pentru tinerii care își doresc o carieră în industria noastră mereu în creștere. Așteptăm cu nerăbdare să vizităm România din nou.”

Cu baza la Hahn (lângă Frankfurt, Germania), Crewlink are în componență o echipă înalt-calificată de profesioniști specializați în recrutări de membri ai echipajelor de bord pentru industria aviatică. Crewlink are o experiență de mai mult de un deceniu în acest domeniu. Compania a creat originalul proces ”5 Stages – Qualification to Graduation” pentru a le oferi noilor candidați Cabin Crew un curs distractiv și de o particularitate aparte ce se desfășoară pentru o perioadă de peste șase săptămâni. La finalul pregătirii, candidații vor fi răsplătiți prin ”acordarea aripilor” pentru a zbura la bordul aeronavelor Ryanair.

Читайте также  MAI PUŢINI PASAGERI LA ORADEA ÎN 2014

Crewlink vine în România și caută tineri români la Zilele Deschise de Recrutare care vor fi organizate la:

  • Timișoara – pe 17.02.2016
  • București – pe 19.02.2016

Acest nou anunț de recrutare este încă o confirmare, dacă mai era nevoie, că Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, va deschide o bază operațională la București, după ce a anunțat deja înființarea uneia la Timișoara. Anunțul inaugurării propriei baze din capitala României va fi făcut, cel mai probabil, marți, 16 februarie, când însuși CEO-ul Ryanair, controversatul Michael O`Leary, va susține o conferință de presă la București.