Foto: RYANAIR

Crewlink, partenerul oficial de recrutare și training al celei mai mari companii aeriene low-cost din Europa, Ryanair, vine din nou să recruteze în România sute de tineri care vor să devină însoțitori de zbor.

Candidații nu trebuie să aibă experiență în domeniu, dar e obligatoriu să fi împlinit 18 ani. Recrutorii îi vor avnataja pe cei care dau dovadă de dorință de muncă, își un program flexibil și au o personalitate deschisă. Experiența în relația cu publicul și abilitatea de a oferi servicii excelente clienților pot, de asemenea, reprezenta atu-uri.

Niall Gleeson, recruitment manager Crawlink, a declarat, citat într-un comunicat al companiei: ”De-a lungul timpului am recrutat mulți candidați din România, am avut un răspuns fantastic în 2015 și am fost extrem de satisfăcuți de calibrul ridicat al celor pe care i-am întâlnit. Acum, ne întoarcem pentru a acoperi 100 de posturi de Cabin Crew, o bună oportunitate pentru tinerii care își doresc o carieră în industria noastră mereu în creștere. Așteptăm cu nerăbdare să vizităm România din nou.”

Cu baza la Hahn (lângă Frankfurt, Germania), Crewlink are în componență o echipă înalt-calificată de profesioniști specializați în recrutări de membri ai echipajelor de bord pentru industria aviatică. Crewlink are o experiență de mai mult de un deceniu în acest domeniu. Compania a creat originalul proces ”5 Stages – Qualification to Graduation” pentru a le oferi noilor candidați Cabin Crew un curs distractiv și de o particularitate aparte ce se desfășoară pentru o perioadă de peste șase săptămâni. La finalul pregătirii, candidații vor fi răsplătiți prin ”acordarea aripilor” pentru a zbura la bordul aeronavelor Ryanair.

Читайте также  O CHINEZOAICĂ A DAT PE GÂT O STICLĂ DE COGNAC, ÎNAINTE DE ÎMBARCARE, CA SĂ N-O ARUNCE LA GUNOI

Crewlink vine în România și caută tineri români la Zilele Deschise de Recrutare care vor fi organizate la:

  • Timișoara – pe 17.02.2016
  • București – pe 19.02.2016

Acest nou anunț de recrutare este încă o confirmare, dacă mai era nevoie, că Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, va deschide o bază operațională la București, după ce a anunțat deja înființarea uneia la Timișoara. Anunțul inaugurării propriei baze din capitala României va fi făcut, cel mai probabil, marți, 16 februarie, când însuși CEO-ul Ryanair, controversatul Michael O`Leary, va susține o conferință de presă la București.