Foto: ANNA.AERO

Dalmac, compania parteneră a operatorului low-cost Ryanair care se ocupă de recrutarea de personal pentru transportatorul aerian, anunță o nouă sesiune de recrutări în România. Agenția caută 100 de persoane care doresc să lucreze la bordul aeronavelor Ryanair ca însoțitori de zbor.

Doritorii nu trebuie să aibă experiență anterioară în domeniu. În schimb,  trebuie să aibă peste 18 ani, să fie muncitori, flexibili, comunicativi și cu personalitate. Experiența în lucrul cu publicul și abilitatea de a oferi servicii de calitate constituie un avantaj în procesul de selecție.

Niall Gleeson, șeful departamentului de recrutare de la Dalmac, a declarat: ”Am primit un feedback fantastic în 2014 și suntem extrem de mulțumiți de candidații de calibru mare pe care i-am întâlnit la București. Tocmai de aceea ne întoarcem acum la București să mai umplem 100 de poziții, o oportunitate fantastică de a te alătura unei industrii în continuă dezvoltare”.

Dalmac a creat un program special conceput în 5 stagii – de la calificare la absolvire, pentru pregătirea candidaților care doresc să devină însoțitori de zbor. Aceștia vor avea parte de o perioadă de training timp de 6 săptămâni după care se vor alătura echipei de cabin crew de la bordul celui mi mare operator low-cost din Europa, Ryanair.

Sesiunea de selecție de la București se va desfășura pe 21 septembrie 2015, iar cei recrutați vor putea să își finalizeze programul de pregătire la centrul de training din Hahn, Germania, pe data de 4 noiembrie 2015.

Pentru a fi luați în considerare și chemați la interviu trebuie să aplicați în avans pe site-ul www.dalmac.ie.

Читайте также  RYANAIR RECRUTEAZĂ 100 DE ÎNSOȚITORI DE ZBOR LA BUCUREȘTI. COMPANIA VA FACE UN ANUNȚ IMPORTANT MÂINE

Dalmac menționează că cei selectați vor putea fi distribuiți la oricare aeroport european unde există o bază Ryanair, chiar și în România, ceea ce înseamnă că operatorul aerian irlandez va deschide în curând o bază operațională și la București.

Ryanair operează mai mult de 1.600 de zboruri zilnic de la 73 de baze, legând 190 de destinații din 30 de țări. Compania low-cost are o flotă compusă din peste 300 de aeronave Boeing 737-800. Recent, operatorul a anunțat o nouă comandă fermă pentru încă 283 de avioane Boeing 737 și opțiune pentru alte 100 Boeing 737 MAX200, ceea ce îi va permite să scadă tarifele și să sporească numărul pasagerilor transportați de la 100 de milioane anul acesta, la peste 160 de milioane pe an, până în 2024, susțin reprezentanții companiei. Pentru Ryanair lucrează mai mult de 9.500 de profesioniști în aviație iar transportatorul se laudă cu un record absolut  în materie de siguranță, de 30 de ani fără vreun accident.

Ryanair zboară în prezent din București către Londra Stansted, Dublin, Bruxelles Charleroi și Madrid, iar din 25 octombrie va adăuga curse spre Roma Ciampino, Milano Bergamo și Bologna.