Foto: RYANAIR

Ryanair a făcut o schimbare majoră în privința interioarelor aeronavelor sale iar asta va începe să se vadă chiar din această lună. Surpriza cea mai mare: renunță la galbenul strident care a năucit milioane de pasageri. Cea mai mare companie low-cost din Europa a dezvăluit noul aspect al cabinelor în câteva fotografii publicate pe Twitter.


AȘA ARATĂ ACUM INTERIOARELE AVIOANELOR RYANAIR
Foto: NEWSAIR.RO

Cele mai recente aeronave Boeing 737-800 care vor fi adăugate flotei Ryanair vor avea toate iluminat interior cu sistem LED, la fel ca și celelalte aparate dotate cu Boeing Sky Interior, scrie The Telegraph. De asemenea, avioanele vor avea noi compartimente pentru bagaje care vor crea mai mult spațiu, iar echipajele de cabină vor purta uniforme noi.


Foto: RYANAIR

”Iată ce ne-a adus Moș Crăciun!”, exclamă reprezentanții companiei pe Twitter sub o fotografie din noile cabine. În imagine se vede un interior de aeronavă mult mai stilat din care lipsește galbenul agresiv de pe spătarele scaunelor din prezent. De asemenea, fotoliile sunt unele noi, slim, cu ajutorul cărora se crează mai mult spațiu la picioare fiind mai subțiri decât cele de acum.


Foto: RYANAIR

Schimbarea interioarelor este o preocupare a mai-marilor companiei încă din 2014, ca parte a programului ”Always Getting Better” de apropiere a transportatorului low-cost de dorințele pasagerilor. Noile cabine vor fi întâlnite încă din această lună odată cu primele livrări de aeronave noi Boeing 737-800.

Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, zboară și din București către Roma, Milano, Bologna, Londra, Charleroi, Dublin, Madrid și Atena (din martie).

Читайте также  ÎNSOȚITORII DE BORD RYANAIR VOR AVEA UNIFORME NOI DIN ACEASTĂ TOAMNĂ (VIDEO)