Заказ частного самолета

Comandarea unui avion în România și Moldova și plecarea cu o cursă privată, de exemplu, spre Coasta de Azur la Nisa, se consideră o soluție modernă și la modă.

Dacă ați ales să mergeți în vacanță cu toată familia sau să invitați numeroase rude la celebrarea vreunui eveniment festiv peste hotare – deosebit de plăcut, dacă va fi în Franța –închirierea unui jet privat e o variantă foarte avantajoasă.

Comandarea unui avion privatAnume de aceea, atunci când alegeți în rândul de căutare „comandarea unui  avion privat : costul în România și Moldova” și vedeți  rezultatul,  nu vă grăbiți  să trageți concluzii și să renunțați la planuri. Studiați tarifele Aviav TM, cel mai sigur și experimentat broker de pe piața transporturilor aeriene  –  costul zborului pentru câteva persoane, ținând cont de confort și cheltuielile de timp, va fi pentru dvs. mult mai econom decât biletele pentru curse publice.  În plus, aveți garanția că toți oaspeții vor sosi la timp:  fără întârzieri, pierderi de bagaje și împrejurări neprevăzute, posibile într-o călătorie aeriană standard.

Un zbor privat din București/Chișinău, capitala României/Republicii Moldova va dura cel mult trei ore. Aceasta este durata totală a călătoriei, de timp suplimentar nu veți avea nevoie,  pentru că nu va trebui să veniți la aeroport din timp ca să vă înregistrați  și să predați bagajele, cheltuind minute prețioase și chiar ore, stând la coadă la fiecare ghișeu.

Se știe că la București există Câmpurile Elysee proprii – astfel este supranumit aici unul dintre pasajele centrale – Bulevardul Unirii, dar mai există mulți turiști dornici să admire adevărata frumusețe și farmecul capitalei franceze. Veți realiza orice vis cu ajutorul Aviav TM, ai cărei specialiști lucrează cu clienți din întreaga lume, vorbesc multe limbi și sunt dispuși să vă transporte cel mai rapid și confortabil în orice oraș de pe glob. Se oferă bonusuri și reduceri substanțiale pentru clienții fideli.

Заказ частного самолетаComandarea unui avion privat în România și Moldova este o procedură simplă și rapidă, care cere doar câteva click-uri cu mouse-ul de computer. Pentru aceasta trebuie doar să accesați site-ul Aviav TM, să alegeți modelul preferat și să comandați un apel telefonic al specialistului companiei, care va preciza cu dvs. toate amănuntele necesare unei călătorii cu confort maxim:  numărul de pasageri, distanța de zbor, nevoia serviciilor unui echipaj profesionist, ale ghidului, prezentatorului (pentru festivități) sau transportatorului. La dorința dvs., salonul va fi decorat cu panglici și baloane, iar dacă aveți o sărbătoare pentru copii, chiar de la bordul avionului,  însăși Jack Vrabie îi va întinde mâna micuțului dvs., venit special din Disneyland-ul parizian.

Comandarea unui avion privat în România și Moldova se poate face cu scopul:

  • unui eveniment corporativ la bord sau al zborului angajaților companiei la un seminar, de exemplu, la Cannes;
  • celebrării unei zile de naștere sau cu alt prilej festiv;
  • unui zbor în grup: cu toată familia sau cu prietenii care își doresc foarte mult o vacanță pe Coasta de Azur din Franța;
  • organizării unei excursii de studiu;
  • unui zbor privat al unei persoane de afaceri;
  • transportării de încărcături prețioase și mari, pentru integritatea cărora nu va trebui să vă faceți griji.

Avantajele unui zbor privat sunt evidente:

  • Заказ частного самолетаeconomie de timp personal: puteți uita de așteptarea istovitoare la coadă în aeroporturi, de cumpărarea biletelor, proceduri de control personal și înregistrare, evitând și riscul de amânări de curse și pierderi de bagaje;
  • confortul călătoriei: fotolii noi și comode într-un avion privat, un echipaj și însoțitoare de bord atente, lipsa de vecini dezagreabili;
  • oportunități extinse: oficiu, bar, Internet, decor în salon, în special, cu flori exotice de pe insula din Marea Mediterană spre care mergeți la odihnă, comandarea bucatelor din restaurantul preferat, potrivit preferințelor dvs.

Comandarea unui avion privat în România și Moldova este un joc după regulile dvs.!