Jetul  de afaceri în România și Moldova devine în prezent un vehicul popular, comod și foarte răspândit, destinat deplasării rapide a omului de afaceri, atât în interiorul, cât și peste hotarele țării de origine. Închirierea unui jet de afaceri în România și Moldova nu se mai asociază demult cu luxul etalat, și a trecut în categoria unor soluții cotidiene și moderne din viața unei persoane prospere,  care are de rezolvat mai multe sarcini concomitent și de contactat cu un număr enorm de persoane din întreaga lume.

Comandarea unui jet de afaceriCostul jetului de afaceri în România și Moldova este costul finalului pozitiv al tranzacțiilor și negocierilor dvs., care deseori sunt date peste cap din cauza prestației necalitative a transportatorilor publici: amânări, întârzieri sau anulări de curse, pierderi de bagaje pe drum.  Nici o garanție că totul va merge „strună” și costumul de afaceri împachetat în valiză nu „se va bloca” undeva la Nisa, în timp ce dvs. trebuie să-l îmbrăcați de urgență cu ocazia unei întâlniri importante la București sau Chișinău.  Și asta fără orice scuze, fără să mai vorbim de compensații pentru tranzacții de milioane!

Anume pentru acest motiv, atunci când vă gândiți la costul unui jet de afaceri în România și în Moldova este destul de scump,  puneți pe același „cântar” timpul pierdut în decursul unui zbor standard, fără legătură mobilă și acces la Internet, timp de câteva ore,  așteptările în aeroporturi – la înregistrarea, predarea sau primirea bagajelor, cheltuielile pentru bilete sau eventualele cheltuieli suplimentare pentru camere de hotel în care sunteți nevoiți să vă opriți în timpul unor zboruri lungi sau întârzieri de curse.

A comanda un jet de afaceri în România și Moldova este posibil chiar acum, din orice punct de pe glob și doar apăsând de câteva ori tastele de pe gadget-ul dvs.:

  • Comandarea unui jet de afaceriAccesați site-ul Aviav TM, un catalog amplu de aeronave se va deschide în fața dvs. – avioane și elicoptere cu diverse configurații și costuri;
  • Alegeți un jet de afaceri în România și Moldova, potrivit cu viziunea dvs., și așteptați apelul telefonic al specialistului companiei, care va preciza toate amănuntele călătoriei viitoare: număr de pasageri, nevoia de echipamente suplimentare la bord: mini-oficiu, telefon, computer, acces la Internet, dar și mobilier – fotolii, canapele, accesorii în salon, distanța zborului, data decolării, prezența unui echipaj profesionist la bord, a ghidului, traducătorului, juristului pentru asistarea tranzacțiilor.
  • Efectuați achitarea și veniți la aeroport în ziua și la ora stabilită. Nu veți aștepta mult – avionul este deja pregătit să decoleze. Va trebui doar să urcați la bord, să vă instalați într-un fotoliu comod și să savurați plăcerea călătoriei pe tot parcursul zborului: să ascultați muzică, să jucați jocuri, să vizionați filme pe un ecran mare, să beneficiați de avantajele comandării bucatelor preferate din restaurant fiind mai sus de nori.

Profesionalism, confort, „confidențialitate” deplină, „onestitate” în formarea prețurilor – acestea sunt garanțiile pe care compania Aviav TM le oferă clienților săi. În plus, reduceri bune și privilegii!

Vă urăm vreme senină, dispoziție însorită și zboruri impecabile!