Услуги по аренде частного самолета

Mulți oameni de afaceri, călători  pasionați și oameni obișnuiți, care vor să fie în pas cu timpul și să nu facă economii pe seama confortului propriu, se gândesc să închirieze un avion privat în România și Moldova. Viteza zborului cu un avion personal, alegerea liberă a direcției și a rutei, independența  de orarele companiilor aeriene de pasageri obișnuite, posibilitatea de a închiria un avion în România și Moldova cu doar câteva ore înainte de decolarea planificată, viteza de reacție și atitudinea atentă a specialiștilor companiei Aviav TM (Cofrance SARL) sunt factorii principali care influențează preferințele turiștilor.

Servicii de închiriere a unui avion privat În prezent, la compania noastră, care deține o bază de aeronave vastă proprie și o reputație impecabilă, puteți comanda atât chartere VIP private de clasa premium  pentru a zbura în orice punct de pe glob, cât și deplasări corporative. Dacă aveți nevoie de avion pentru scopuri personale sau pentru a transporta angajații – de aceasta depinde tariful cât costă închirierea unui avion charter în România și Moldova.

Pentru comandă, sunt disponibile aeronave de diferite categorii: avioane impresionante și ușoare de afaceri, capabile să vă fascineze partenerii; aeronave spațioase, unde te poți simți ca la reședința unui șeih arab, cu birou personal pentru negocieri de afaceri, mai multe dormitoare, cameră de baie, jacuzzi, sau îți poți lua la bord colegii care vor aprecia confortul unei deplasări rapide și grija șefilor.

Înainte să închiriem un avion privat prețul în România și Moldova ne interesează în primul rând. Există o opinie larg răspândită  – că serviciul nu face parte din cele mai accesibile. Totuși, și costul, și simplitatea comandării unei aeronave pe deplin reale și nu provoacă nici o dificultate pentru o majoritate de persoane.

Puteți comanda un avion privat la Aviav TM în doar câteva click-uri. Pentru aceasta:

  1. Servicii de închiriere a unui avion privat Accesați site-ul companiei și vedeți catalogul vast de modele de avioane și elicoptere oferite,
  2. Alegeți vehiculul aerian care v-a plăcut și, pur și simplu, așteptați apelul telefonic al specialistului, care vă va contacta neapărat cât mai curând, prin metoda comodă pentru dvs. — la telefon, prin skype sau poșta electronică. Suntem pe fir 24 din 24 de ore!
  3. Chiar dacă nu cunoașteți deocamdată care avion va răspunde tuturor necesităților dvs. și vă este greu să alegeți, lăsați o solicitare pe site. Specialistul companiei Aviav TM va telefona pentru a preciza detaliile zborului planificat : numărul de pasageri, ruta și data presupusă a decolării. După ce vă decideți definitiv în privința modelului de avion, angajatul companiei va preciza dacă este disponibil în zilele alese.
  4. După coordonarea detaliilor, plătiți integral zborul care, la dorința dvs., poate include și servicii suplimentare: decorarea salonului cu panglici, baloane sau flori pentru o festivitate, mini-oficiu cu acces la Internet și legătură telefonică stabilă pentru ținerea unor conferințe și ședințe; servicii de traducător, ghid, medic sau jurist, comandă de bucate după meniu special.
  5. Savurați timpul petrecut în confort și zborul la bordul unui avion de afaceri sau al unei aeronave mari închiriate. Siguranța, rapiditatea și calitatea zborului vă sunt garantate.

La Aviav TM puteți comanda serviciile unui echipaj profesionist – piloți experimentați și însoțitoare de bord atente, care vor avea grijă de dvs. pe tot parcursul călătoriei aeriene.

La Cofrance SARL calitatea este la înălțime!