Foto: NEWSAIR.RO

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi o nouă rută cu plecare de la baza sa din Târgu Mureş spre Karlsruhe/Baden-Baden în Germania, se arată într-un comunicat al transportatorului. Cursa, care va fi operată de două ori pe săptămână, va avea prima plecare pe 23 martie, miercuri, urmând ca apoi să fie programată în fiecare zi de luni şi vineri. Noua rută Wizz Air este cea de-a patra cursă low–cost între Târgu Mureş şi Germania după Dortmund, Frankfurt Hahn şi München-Memmingen.

Baden-Baden, oraşul balnear din sud-estul Germaniei, aşezat aproape de graniţa cu Franţa şi Elveţia, este o destinaţie populară atât pentru complexurile sale cu izvoare termale, cât şi pentru parcul său tematic Europa-Park, al doilea ca popularitate din Europa, menționează reprezentanții Wizz Air în comunicatul transmis astăzi.

Biletele pentru noua rută încep de la 109* lei şi sunt deja disponibile pe wizzair.com.

RUTA NOUĂ WIZZ AIR DIN TÎRGU MUREȘ:

Rută
Zile de operare
Start
Tarife de la*

Tîrgu Mureș – Karlsruhe/ Baden-Baden
luni, vineri
23 martie 2016
109 LEI

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air a declarat: “Odată cu lansarea noii rute între Târgu Mureș și Karlsruhe/Baden-Baden oferim zboruri către 4 aeroporturi din Germania de la baza din Târgu Mureș. Clienții noștri se pot bucura de tarife scăzute și de servicii de calitate oferite de echipajele noastre române în fiecare zi. Pagina noastră de Internet și aplicațiile pentru smartphone sunt cele mai bune metode pentru a rezerva rapid un loc cu tarif mic și pentru a selecta alte servicii dorite, pentru un plus de confort. Suntem nerăbdători să le urăm bun venit multor noi vizitatori în România și să transportăm mai mulți călători români în interes de afaceri sau pentru relaxare, cu aeronavele noastre moderne A320.”