Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, a anunțat astăzi că noul său serviciu Oradea – Londra Stansted, operat cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale, se va lansa în septembrie datorită cererii puternice din partea clienților români. Astfel, cursele spre capitala Regatului Unit vor începe de la 1 septembrie. Inițial, ruta era programată pentru inaugurare la sfârșitul lunii octombrie.

Cu această ocazie, Ryanair a scos la vânzare bilete începând de la doar 24.99€ pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri, la tarif promoțional, sunt disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com/ro până la miezul nopții, luni, 17 aprilie.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE, Ryanair, a declarat: “Ryanair este încântată să anunțe că noua noastră rută Oradea – Londra Stansted, operată cu o frecvență de 3 zborurisăptămânale, va fi lansată cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, oferindu-le clienților români de businessși agrement cele mai mici tarife aeriene. Această nouă rută, parte a primelor servicii pe direcția Oradea – Regatul Unit, va opera începând cu septembrie, și reprezintă oextindere a Calendarului Ryanair Iarna 2017 Oradea. Clienții români și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentruvacanțe, și nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea.”

Читайте также  AEROPORTUL CLUJ ANUNŢĂ CREŞTERI SPECTACULOASE DE TRAFIC LA ÎNCEPUT DE AN