Foto: RYANAIR

Crewlink, compania care se ocupă cu recrutarea de personal pentru compania Ryanair, anunță mai multe sesiuni de selecție pe care le va organiza în perioada următoare în România. Agenția se află în căutarea tinerilor care doresc să devină însoțitori de zbor pentru cel mai mare operator low-cost din Europa și, conform comunicatului transmis astăzi, numărul locurilor disponibile este foarte mare, de ordinul sutelor.

Prin urmare, toți cei interesați trebuie să se înscrie pentru selecție pe site-ul www.crewlink.ie iar mai apoi, dacă vor trece de acest prim pas, vor fi chemați la interviuri într-una din sesiunile programate după cum urmează:

București – 27 septembrie și 4 octombrie
Timișoara – 5 octombrie
Cluj Napoca – 25 octombrie
București – 27 octombrie

Doritorii nu trebuie să aibă experiență anterioară în domeniu. În schimb,  trebuie să aibă peste 18 ani, să fie muncitori, flexibili, comunicativi și cu personalitate. Experiența în lucrul cu publicul și abilitatea de a oferi servicii de calitate constituie un avantaj în procesul de selecție.

Crewlink a creat un program special conceput în 5 stagii – de la calificare la absolvire, pentru pregătirea candidaților care doresc să devină însoțitori de zbor. Aceștia vor avea parte de o perioadă de training timp de 6 săptămâni după care se vor alătura echipei de cabin crew de la bordul aeronavelor celui mai mare operator low-cost din Europa, Ryanair.

Читайте также  TAROM, CREȘTERE TIMIDĂ A NUMĂRULUI DE PASAGERI ÎN 2016 (VIDEO)