Перелет на частном самолете

O deplasare rapidă, confortabilă și ușoară  – este visul multor oameni de afaceri din întreaga lume, nevoiți să rezolve probleme operativ și să poarte negocieri în diferite țări, dar și al călătorilor obișnuiți, care își doresc și ei un zbor spre destinație fără probleme cu bagajele sau întârzieri de curse. Astfel, dacă vă doriți o vacanța fără griji inutile și o odihnă adevărată, atunci zborul cu un avion privat în România și Moldova va fi soluția optimă și cea mai rațională.

Перелет на частном самолетеAdresați-vă la compania Aviav TM  (Cofrance SARL), pe site-ul căreia puteți afla cât costă zborul cu un avion privat în România și Moldova în cazul concret al dvs., dar și alege și comanda imediat un jet potrivit în chirie  pe orice termen, sau îl puteți cumpăra cu numai câteva click-uri de mouse de computer. Specialistul companiei vă va contacta neapărat pentru a preciza detaliile zborului: numărul de pasageri, ruta și distanța de zbor,  zilele solicitate, va oferi sfaturi privind tipul de aeronavă necesar și va preciza dacă este disponibilă la moment.  Managerii Cofrance SARL vorbesc mai multe limbi și găsesc soluții optime și individuale pentru fiecare client. În plus, se oferă reduceri substanțiale pentru clienții fideli.

Costul zborului cu un avion privat în România și Moldova depinde de câteva criterii esențiale, diferite de la caz la caz:

  • Перелет на частном самолетеTipul și capacitatea aeronavei. Respectiv, cu cât nava de afaceri este mai mare, cu atât chiria costă mai scump. Există variante cu mai multe odăi separate/compartimente/spații –duș, apartamente-dormitor, salon, bucătărie, eventual, chiar o cameră de biliard. Se știe că un principe din Arabia Saudită deține un avion (unul din trei) cu un întreg teren de golf, jacuzzi și apartamente spațioase pentru invitați, a căror număr poate constitui o întreagă aeronavă de pasageri.
  • Durata și ruta zborului. Foarte multe pot depinde de numărul de ore petrecute în cer – de exemplu, o alimentare cu combustibil suplimentară poate dubla suma planificată. Pentru că acest proces impune o aterizare și decolare repetată, dar și cheltuieli pentru combustibil. Este interesant faptul că zborurile pe distanțe scurte nu pot fi mai ieftine decât cele lungi. Costul unei ore de zbor se reduce proporțional cu durata. Cu cât perioada de închiriere și de zbor este mai mare, cu atât prețul pe oră este mai mic.
  • Numărul de pasageri. Cu cât mai multe persoane trebuie luate la bordul avionului, cu atât serviciul de chirie costă mai scump. Fiecare persoană suplimentară prezumă accesul VIP prin terminal în aeroport și deservire VIP la bord. De obicei, costul acestor servicii se ridică la 500 euro pe pasager într-o direcție, în cazul zborului București/Chișinău-Nisa. Anume pentru acest motiv, întrebarea cât costă zborul cu un avion privat în România și Moldova este individuală. Calculată pe pasager,o cursă rezervată București/Chișinău-Nisa în cazul unui transfer de grup va fi oricum mai ieftină decât pentru un om de afaceri separat. •
  • Necesitatea de servicii suplimentare la bord: acces la Internet, alimentație specială, servicii de traducător, ghid sau jurist. Costul prestației echipajului profesionist este și el un articol de cheltuieli separat. Confortul cere investiții care se răscumpără neapărat prin finalul de succes al unei tranzacții importante la care dvs. ați reușit să sosiți la timp, sau prin odihna excelentă pe Coasta de Azur în Franța și prin impresiile de neuitat în urma acesteia.
  • Numărul de zile de staționare. În unele situații, avionul își așteaptă stăpânul câteva zile într-un aeroport concret, pentru zborul ulterior. Perioada de staționare a aeronavei și a echipajului la bord de asemenea se plătește suplimentar.

Chiria medie a unui jet de afaceri pe oră începe de la 1 500 euro și ajunge la 11 000 euro. Totul depinde, în fond, de tipul de aeronavă, preferințele și solicitările dvs..

Caracterul confortabil și modern al zborurilor dvs. înseamnă calitatea vieții!