În prezent, să ai un avion personal în România și Moldova, într-o țară europeană dezvoltată sau în Rusia – sunt două lucruri și niveluri absolut diferite. Peste hotare au fost create toate condițiile pentru aviația privată și aeronava este comparabilă doar cu un autoturism personal, foarte ușor de întreținut și de păstrat, pe când în Rusia nu există „terenuri” și școli potrivite pentru instruirea eficientă în pilotări private, iar avionul personal este și acum ceva exclusiv, un semn de apartenență la societatea privilegiată, ai cărei membri își pot permite să dețină o astfel de „jucărie scumpă”.

Totuși, există și un alt factor care unește aeronavele în întreaga lume – un avion privat în România și Moldova apare ca un simbol a spațiului personal, în care au acces doar un cerc de persoane foarte restrâns – membrii familiei sau prieteni pe care mereu îți face plăcere să-i inviți la bord. Un avion privat reprezintă libertatea de deplasare pe care nimeni nu este în puteri să o limiteze. Pilotul, care poate fi chiarposesorul avionului, poate alege în voie ruta călătoriei, ora de plecare, direcțiile și modificările în drum spre punctul de destinație. Astfel, mergând cu toată familia la o plimbare cu schiurile la Courchevel în zilele de odihnă, puteți diversifica ușor planurile și „intra” la Paris în Disneyland, ca să vă alintați copiii.

Личный самолетÎn afară de zborurile private de afaceri și de amator la distanțe relativ mari – în particular, din București/Chișinău la Nisa,  mai există și variante econome de deplasare în interiorul unei metropole, ceea ce scutește de ambuteiaje în orele de vârf și ne permite să sosim la timp la o întâlnire de afaceri sau o cină de familie. Or, aviația privată presupune aparate de zbor ușoare, concepute pentru unul-doi pasageri și anume pentru transportul personal.

În Europa și, în primul rând, în Franța, aeronavele private sunt ușor de păstrat, întreținut și de obținut o licență de pilotare specială. În această țară a fost creată o infrastructură întreagă pentru aviația privată ușoară și confortabilă: piste de decolare-aterizare, hangare și personal de deservire profesionist — începând cu echipajul; ușor de angajat prin intermediul Aviav TM, un broker cu reputație verificată, și terminând cu maeștrii și tehnicienii care vor efectua o diagnosticare de înaltă calitate a aeronavei.

Pentru a deveni posesorul sau arendașul unei nave private, nu trebuie să depuneți eforturi mari – puteți face aceasta prin câteva click-uri cu mouse-ul de computer sau chiar de pe telefonul mobil pe site-ul Aviav TM, care prezintă modelele celor mai răspândite jeturi de afaceri din Rusia – de exemplu, Iak-52, L-29, Cessna 172, Iak-18, dar toate cedează considerabil în fața analogilor străini. Pentru un confort și o siguranță maximă a zborurilor dvs., vă recomandăm insistent  să solicitați consultația unui broker verificat și sigur în domeniul industriei aviatice – compania Cofrance SARL.

Profesioniștii agenției vor selecta modelul necesar de aeronavă, care va corespunde pe deplin cu cerințele formulate, indiferent de scopul de închiriere sau cumpărare a unui avion privat. Acesta ar putea fi:

  • Личный самолетUn zbor de afaceri, personal sau în grup – o companie de prieteni, membrii familiei sau o echipă corporativă.
  • Un zbor distractiv și de studiu, eventual, cu o excursie însoțită de ghid sau traducător personal. Astfel, o călătorie captivantă prin stațiunile balneare ale Coastei de Azur, care pot fi privite de la înălțimea zborului de pasăre – acoperișurile roșii din Nisa, întinderile de levănțică, castelele medievale și vilele luxoase moderne, povârnișurile stâncilor și apele azurii ale Mării Mediterane – puteți vedea toate acestea ca în  palmă!
  • Transportarea unei femei care va naște, de exemplu, la un spital de elită din Nisa sau a unui bolnav – la tratament cu aer maritim în stațiunile luxoase ale Litoralului Francez. Aici este chiar greu să nu te vindeci: condițiile prielnice și atmosfera binevoitoare specială sunt garanția sănătății și a stării excelente în fiecare zi.
  • Transportarea unor încărcături prețioase. Serviciile aviației civile ne ajută să transportăm fără risc nu numai acte importante, dar și colete destul de gabaritice, pe care dvs. le puteți încredința pentru transmitere dintr-un punct al lumii în altul, cu siguranță deplină de integritatea acestora.

Confortul, rapiditatea și comoditatea traficului aerian vor asigura calitatea vieții dvs. cu Aviav TM.