Foto: ZIUANEWS.RO

După ce au fost îndepărtați de la conducerea executivă a companiei naționale TAROM, managerul belgian Christian Heinzmann și Tiberiu Țiclea, directorul administrativ, au fost acum revocați și din Consiliul de Administrație.

În ședința din 6 mai a.c., Adunarea Generală a Acționarilor companiei TAROM a decis, cu unanimitate de voturi exprimate prin vot secret, revocarea lui Christian Edouard Heinzmann și a lui Tiberiu Țiclea din calitatea de administratori, anunță operatorul național într-un comunicat de presă.

Decizia a venit în urma informării primite de la Consiliul de Administrație al companiei TAROM, în  baza faptelor ce țin de neîndeplinirea unor cerințe legale, a unor măsuri prevăzute în contractul de mandat sau în Planul de administrare al companiei. În cadrul aceleiași ședințe, Adunarea Generală a Acționarilor a luat act de Hotărârea Consiliului de Administrație TAROM nr. 7/2016, prin care domnii Christian Edouard Heinzmann și Tiberiu Țiclea au fost revocați din funcțiile de Director General – CEO, respectiv Director General Administrativ – CAO.

Christian Heinzmann și Tiberiu Țiclea fuseseră excluși de la conducerea companiei pe data de 22 martie, după cum am scris aici. Între timp însă, belgianul a dat în judecată TAROM.

Conducerea interimară a companiei TAROM este asigurată acum de directorul financiar, Gabriel Stoe.

Читайте также  CREȘTERE DE TRAFIC LA AEROPORTUL BAIA MARE ȘI PLANURI DE MODERNIZARE