В настоящее время с понятием jet-самолет в Румынии и в современном мире чаще всего ассоциируется воздушное судно, предназначенное для транспортировки VIP-персон

În prezent, cu noțiunea de avion-jet în România,  în Moldova și în lumea contemporană cel mai des se asociază o aeronavă destinată transportului de persoane VIP, politicieni, mari oameni de afaceri și persoane regale, care nu doresc să-și piardă timpul personal la cozile interminabile din aeroport în zona de înregistrare, de predare și primire a bagajelor, să fie „victimele” anulărilor sau amânărilor de curse ale aviației publice.

Avionul-jetAzi însă, putem închiria sau cumpăra un avion-jet în România sau  în Moldova și beneficia de tot spectrul de servicii aviatice private fără să ieșim din casă. Pentru aceasta este destul să accesați site-ul Aviav TM de pe orice computer și dispozitiv mobil și să alegeți opțiunea care vă interesează.

În catalogul amplu din sursa Internet a companiei din grupul „Cofrance SARL”, un broker aerian verificat cu o reputație excelentă, veți găsi imagini foto cu avioane în România și în Moldova, numeroase și atractive, pe care le puteți procura sau închiria la cele mai rezonabile tarife.

În pofida opiniei răspândite că un avionjet în România și în Moldova poate fi ales numai de oligarhi, putem găsi opțiuni destul de acceptabile la prețuri bune. În plus, dacă veți apela în permanență la serviciile Aviav TM, compania oferă reduceri extraordinare și oferte-bonus pentru clienții verificați.

Avionul-jetPentru a fi siguri de securitatea zborului dvs., confortul călătoriei, rapiditatea și calitatea zborului, integritatea bagajelor și a vieții proprii, nu aveți decât să alegeți un avion-jet în România sau Moldova și să comandați apelul telefonic al specialistului pentru a preciza amănuntele transferului aerian planificat sau condițiile de cumpărare a navei în folosință personală.

Читайте также  Аэропорт Карансебеш в городе Карансебеше в Румынии

Chiar dacă nu știți deocamdată pentru care model concret să optați și care criterii să preferați, profesioniștii companiei Aviav TM vă  oferă sfaturile necesare și vor recomanda un jet de business concret pentru scopurile Dvs. Acestea ar putea fi:

  • Zboruri personale peste hotare și în interiorul țării.
  • Un transfer corporativ în grup sau cu familia.
  • Deplasarea unui bolnav sau unei femei gata să nască.
  • Transportarea unor încărcături prețioase.

Serviciul de închiriere a unui avion privat sau deținerea unui jet de afaceri propriu este comod prin faptul că zborul nu trebuie planificat din timp: vă puteți adresa către compania Aviav TM cu numai câteva ore înainte de zbor și veți găsi neapărat varianta potrivită. În baza companiei există nave de la cei mai mari producători internaționali, de a căror calitate funcțională putem fi siguri, chiar dacă nava nu a fost fabricată recent. Toate avioanele sunt supuse unei revizii tehnice obligatorii, deservirii și reparației. Clienții noștri pot să nu își facă griji pe seama siguranței și calității zborului.

Avionul-jetO condiție obligatorie pentru avioanele-jet este existența Internet-ului și a legăturii telefonice la bord. Pasagerul se află în condițiile cele mai confortabile — poate purta negocieri de afaceri, face un duș și își poate împlini somnul. În timpul zborului se oferă vizionări de filme în calitate excelentă, muzică relaxantă, iar la dorință – un masor, un traducător sau un ghid, care vor povesti despre împrejurimile care pot fi văzute la moment din geamul aeronavei.

În topul celor mai bune zece jet-uri de afaceri din întreaga lume, ultimul loc a revenit lui Falcon 900EX, fabricat în Franța. Modelul se consideră a fi cel mai ieftin dintre avioanele private ale aviației ușoare. Are o capacitate de până la 19 pasageri, trei motoare puternice reactive cu turbină, dimensiuni mici și un corp ușor care îi permit să efectueze zboruri destul de lungi și să fie acceptat, practic, în toate aeroporturile lumii, datorită gabaritelor „modeste”. Avionul privat costă 33 de milioane de dolari, iar posesori ai acestui model sunt omul de afaceri elvețian Sergio Mantegazza și omul de afaceri britanic Richard Branson.

Читайте также  Литовская Grand Cru Airlines подключила систему автоматизированного инжиниринга OASES

La vârful de top al celor mai scumpe și de elită jeturi de afaceri se află Airbus А380, recunoscut drept cel mai mare avion de serie din lume. Unul dintre posesorii unor astfel de aeronave este principele Arabiei Saudite Alvalid bin Talal. La bord, pe lângă persoana regală și numeroșii ei invitați în număr de 525 de persoane, se pot afla cu ușurință două limuzine Rolls Royce, câțiva cai și cămile, pentru care este prevăzut un grajd special. Averile principelui mai includ o odaie rotativă pentru rugăciuni, jacuzzi și o saună. Airbus А380 fabricat în Franța costă circa 400 milioane de dolari, iar salonul îi este acoperit în întregime cu aur.

Vă puteți permite o viață regală sub nori cu Aviav TM — compania va asigura rapiditatea și confortul călătoriilor Dvs.!