PRIMUL PASAGER CU LOC ALOCAT
Foto: WIZZ AIR

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est, a operat astăzi primele zboruri cu locuri alocate pe rutele Katowice – Londra Luton, Budapesta – Barcelona și București – Dortmund, anunță compania într-un comunicat. Începând cu 19 mai serviciul de locuri alocate va fi introdus pe toate rutele WIZZ din cele 38 de țări, ude operează.

Locurile alocate gratuit, care sunt integrate în procesul de rezervare, pot fi modificate printr-un upgrade la un loc preferat, contra unei taxe care pornește de la 1 euro, prin intermediul wizzair.com sau prin aplicația mobilă WIZZ, oricând, cu până la 3 ore înainte de plecarea zborului. Locurile alocate au fost introduse de Wizz Air printre multele măsuri destinate îmbunătățirii în mod constant a experienței de călătorie a pasagerilor, explică reprezentanții transportatorului în comunicat.

Slawomir Koziel (foto) este primul pasager WIZZ care a beneficiat de serviciul de loc alocat astăzi la bordul cursei sale de la Katowice la Londra Luton.

TARIFE ONLINE PENTRU PASAGERII CE DORESC SĂ SCHIMBE LOCUL ALOCAT GRATUIT

– primul rând – 5-23 euro

– locuri în față – 3-17 euro

– locuri în partea din față a cabinei – 2-5 euro

– locuri cu spațiu suplimentar pentru picioare – 5-23 euro

– partea din spate a cabinei – 1-2,5 euro

Toate tarifele de mai sus variază în funcție de cerere.

Читайте также  TAROM RENUNȚĂ LA TREI DESTINAȚII ÎN ACEASTĂ VARĂ