Foto: TURKISH AIRLINES

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca atrage în ograda proprie încă o companie legacy și își consolidează astfel poziția de cel de-al doilea aeroport al țării. Turkish Airlines, desemnată în ultimii ani cea mai bună companie aeriană din România, va inaugura zboruri directe între Istanbul și Cluj în data de 12 iulie 2016, anunță aeroportul clujean într-un comunicat. Cursele vor fi efectuate de 4 ori pe săptămână după următorul orar de zbor:

  • luni, marți, joi, sâmbătă: TK1047   IST9:15 – 10:45CLJ   /   TK1048   CLJ11:40 – 13:20IST

Zborul direct spre Istanbul este unul mult așteptat la Cluj și reprezintă, totodată, o intenție materializată în sfârșit pentru Turkish Airlines după câțiva ani de așteptare. Compania turcă își exprimase încă din 2013 dorința de a se extinde pe Aeroportul ”Avram Iancu”.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj a precizat, citat fiind în comunicatul de presă transmis de aeroport: „Legătura aeriană cu un hub internațional atât de important precum cel din Istanbul, oferă pasagerilor posibilitatea de a călători cu uşurinţă către orice colț al lumii. Apreciem decizia Turkish Airlines de a deschide această rută cu o frecvenţă de 4 zboruri pe săptămână și suntem convinşi de faptul că această destinație va fi primită cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire şi nu numai.”

Читайте также  BUCUREȘTI-MADRID DIN IUNIE CU IBERIA EXPRESS