În prezent, un avion privatîn România și Moldova, o țară europeană dezvoltată economic, este „sinonimul” automobilului personal cu care putem călători foarte confortabil spre orice destinație și la ora comodă, singura deosebire fiind viteza și distanța.

Avioanele private în România și Moldova, de modele foarte diverse sunt capabile să efectueze zboruri la distanțe mari cu aproximativ aceeași durată, pentru că kilometrii sub nori „fug” foarte rapid. De exemplu, o cursă cu avionul

Частные самолеты в РумынииBucurești/Chișinău – Paris va dura aproximativ 3 ore și 10 minute,

București/Chișinău  – Nisa – 2 ore și 30 – 45 de minute.

Este foarte important că veți consuma tot acest timp anume pentru zbor, fără „costuri” personale suplimentare  cu cozile interminabile din aeroport în zona de înregistrare sau predare a bagajelor, cumpărarea biletelor și îmbarcarea în avion propriu zisă. Tot ce trebuie să faceți e să vedeți pe site-ul Cofrance SARL avioane private foto, să alegeți nava potrivită, să telefonați la agenția respectată și certificată de cele mai mari asociații, să primiți o consultație detaliată,  să comandați transferul,  să plătiți serviciile și să sosiți la aeroport cu doar câteva minute înainte de decolarea propriului avion.

Să atingi cu palma monumentalul Turn Eiffel din Paris – pentru mulți locuitori ai Bucureștiului și Chișinăului este un lucru posibil chiar azi. Și asta evitând orice forfotă, fără să caute în grabă bilete pentru cursa apropiată spre Franța, să se gândească la ambuteiajele de automobile spre aeroport sau la scaunele incomode ale transportatorilor aerieni publici. Comandarea și cumpărarea unui avion privat la Cofrance se face ușor și rapid – printr-un singur click!

Частные самолеты в РумынииCât de plăcut este să-ți bucuri familia cu vestea multașteptată că putem merge azi, cu toții, la Paris sau la Nisa, ne putem plimba pe faleza Croisette, admira frumusețea Coastei de Azur, lua seara o cină în restaurantul Michelin cu vedere spre Marea Mediterană.

Un avion privat în România și Moldova este o alegere perfectă pentru oamenii de afaceri, care își prețuiesc timpul personal și confortul. Vă puteți ocupa în continuare de problemele de afaceri chiar de la bordul avionului personal – la dorința dvs. , aici va fi amenajat un mini-oficiu cu acces la Internet. Acum, puteți ține ședințe de afaceri și comunica cu partenerii, fiind între nori, dar fără să vă rupeți de grijile pământești.  Chiar dacă soția la Paris vă roagă să-i cumpărați pe drum un baguette, puteți face aceasta în magazinul online din avion și veți fi răsplătit cu recunoștința și dragostea familiei.

Este comod să faci afaceri și să te odihnești în același timp, cu avioanele private ale companiei Cofrance SARL!