În prezent, metoda de deplasare cea mai rapidă este un avion privat care optimizează  apreciabil procesele de business ale oamenilor de afaceri, obișnuiți să trăiască într-un regim de economie de timp, sarcini multiple și nevoia de a se afla la diferite capete ale lumii, concomitent.

Se știe că anume avioanele private reactive în România și Moldova sunt cele mai populare la persoanele care își prețuiesc timpul și confortul, și în această țară, și în întreaga lume.

Chiar dacă nu aveți treburi urgente pe Coasta de Azur din Franța, dar vă doriți o călătorie de neuitat împreună cu familia sau cu colegii, bunăoară, la Nisa, închirierea unui avion privat este soluția perfectă, comodă din multe privințe:

  • Частные реактивные самолетыEconomie de timp: nu trebuie să stați îndelung la coadă în aeroport pentru înregistrare sau predarea bagajelor, să pierdeți parteneri  importanți, pentru că întrevederea a trebuit amânată, iar compania aeriană publică a întârziat cursa;
  • Confort – la bordul unui avion propriu puteți beneficia de toate comoditățile: mini-oficiu, acces la Internet, decor festiv în salon – toate vor fi executate la dorința dvs.;
  • Viteză – este avantajul major oferit de avioanele private reactive în România și Moldova, datorită motorului reactiv aerian, prevăzut în construcția acestora și care asigură mașinii putere și capacitate.

În lumea contemporană, avioanele cu motor reactiv reprezintă majoritatea tuturor aparatelor de zbor. Un avion privat ușor este varianta cea mai economică  pentru zborul la distanțe scurte sau medii. Viteza obișnuită a navei ajunge la 830 km/h, iar distanța de zbor — în medie la 2700 km. Astfel, avioanele private reactive în România și Moldova se pot deplasa mai rapid și mai departe decât cele clasice, care deservesc un mare număr de pasageri.

De altfel, multă lume nu știe că în tâietatea în inventarea și elaborarea avionului reactiv aparține anume acestei țări – România. În anul 1910, inginerul și constructorul  Henry Coandă  a creat un aparat de zbor cu motor cu piston.

Modelele  contemporane au beneficiat de numeroase îmbunătățiri și sunt foarte practice.

Aveți încredere în avioanele private reactive ale companiei Cofrance SARL, călătoriți la înălțime cu confort!